Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
БСП пренареди листата си за Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Борислав Гуцанов – веднага след Стефан Данаилов, проф. Клисарова – четвърта

bsp-varna-gucanov-3-1

Изпълнителното бюро на БСП пренареди варненската листа и върна в нея градския лидер Борислав Гуцанов, който не получи кандидат-депутатско място след инфарктно заседание на Областния съвет миналата събота. За връщането му днес се застъпил лично водачът на листата във Варна Стефан Данаилов, според който кампанията имала нужда от организационния ресурс на градския лидер на партията във Варна. Аналогично в листата е върната и проф. Анелия Клисарова, която също стана жертва на отрицателния вот на Областния съвет.

Така след завършилото преди малко заседание на Изпълнителното бюро листата на БСП изглежда така:

1. Стефан Данаилов
2. Борислав Гуцанов
3. Георги Андреев
4. Анелия Клисарова
5. Гражданска квота
6. Десислав Тасков
7. Йорданка Юнакова

В събота на пленум на Националния съвет ще стане ясно кои ще са имената от гражданската квота, разпръснати в цялата листа, и дали Нешка Робева ще заеме петото място.

Във Варна социалистите взеха 5 мандата през 2013-а г., а на изборите през 2014-а останаха с 2.

4 коментара

 1. Наско

  Мдааа, Медузата винаги ще изплува…

 2. адв. Колева

  Преоблякъл се Илия, поогледал се – пак в тия.

 3. Калинова

  Едни и същи!

 4. Bogomil K. AVRAMOV-HEMY

  (C) 2017 – Bogomil K. AVRAMOV-Hemy
  АTENTION!?!
  ВАРНЕНЦИ И ГОСТИ НА ВАРНА-ГРАД,
  ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПЪРВОПРОХОДЕЦА АНТОН НОВАК!?! КАКВО СТАНА С ТОПЛИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА МУЗЕЙ В МОРСКАТА ГРАДИНА!?!
  N.B.:
  БЕЗХАБЕРИЕТО ДОСЕЖНО АРХИТЕКТУРНИ И СПОМЕННИ ПАМЕТНИЦИ, В РЕГИОН ВАРНА-ГРАД, Е УДИВИТЕЛНО И ПОВСЕМЕСТНО. НАЛИЦЕ ИЗРАСТВА НЯКАКВА СИ ГРУБИЯНСКА НОВА ВАРНА ПОДМЕНЯЩА ПОД ЧУЖД КАМШИК ТРАДИЦИОННИ ВЪЗРОЖДЕНСКИ ВИСОКИКУЛТУРАЛНИ СТРЕМЕЖИ.
  ГРОЗЕН КОНСУМАТИВЕН ПРОЦЕС, ДОМИНИРАН ИМЕННО ОТ ПРОСЛОВУТИЯТ ОТДЕЛ “КУЛТУРА” ПРИ ОБЩИНА ВАРНА-ГРАД, КЪДЕТО КОНКУРСНОТО НАЧАЛО Е ДЪЛБОКО ОПОРОЧЕНО. ВМЕСТО СЪВЕСТНИ ДОКТОРИ НА НАУКИТЕ – ТАМ ВИЖДАМЕ ДАМИ ЗА КОИТО Е ПО-ДОБРЕ НА СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ – ДА СИ СТОЯТ У ДОМА.
  ОТДЕЛ, ПРАХОСАЛ ЗНАЧИТЕЛНИ СУМИ ПО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ КАНДИДАТСТВАНЕ НА ВАРНА-ГРАД ЗА “ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА”, ВМЕСТО ЧРЕЗ ПАЛАТИ И ДВОРЧИ, ЧРЕЗ БАРАКИ ОТ МИРИЗЛИВИ ПАЛЕТИ. ПОД НАДЗОР НА КРАЙНО СЪМНИТЕЛЕН БЕЗКОНКУРСЕН ВЕЛИКОБРИТАНСКИ ЕКСПЕРТ, ЧИЙТО ПОДИГРАВАТЕЛЕН ПРИНОС Е НАЛИЦЕ.
  И, ЗА ДА НЕ БИ НЯКОЙ ОТЧАЯН ПРОКУРОР ДА СИ СЕ САМОСЕЗИРА, ВАЛЯТ ОТГОВОРНИ ОБЕЩАНИЯ, ДОКАТО ПСЕВДОФЕСТИВАЛЧЕТА НИ ПОПРЪСКВАТ ОТ ВСИ СТРАНИ С ПРОТОЕВРОПЕЙСКА КАЛ.
  ДОКАТО СЕ ПИШАТ ВЪЗПОМЕНАТЕЛНИ КНИГИ ЗА ОТМИНАЛИ ВЪВ ВРЕМЕТО ТАЛАНТЛИВИ АРХИТЕКТИ, НА ПРАКТИКА СЕ ИЗДИРВАТ ИМЕННО ТЕХНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ – ЗА ДА БЪДАТ ЕКСПЕДИЦИОННО УНИЩОЖЕНИ, И ИЗОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА.
  ВАРНЕНСКИЯТ ПОЧВЕН СТРОИТЕЛЕН АРЕАЛ УСЪРДНО БИВА ПРЕНАТОВАРВАН С ТЕЖКИ И БЕЗОБРАЗНИ НОВИ СТРОЕЖИ. В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО РУХВАТ ЦЯЛОСТНИ ПОДЗЕМНИ ВОДОПРОВОДНИ И ОТВОДНИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И СИСТЕМИ.
  ПРИМЕРЪТ С КВАРТАЛ “АСПАРУХОВ” ВСЕ ОЩЕ ОСТАВА ТОПЪЛ. ПРЕСНОСОЛИ ВАРНЕНЦИ ДОРИ НЕ ПОМИСЛЮВАТ, ДОКОЛКО ДОБРЕ СЕ ПОМНИ ПОТАПЯНЕТО НА ВАРНА-ГРАД 1952-1953..
  НЕКА БЪДЕМ НАЯСНО – ВАРНА-ГРАД СЕ ПРЕВРЪЩА В СВОЕОБРАЗЕН ДИМИТРОВГРАД.
  НИМА ЕДИН НЕ НИ Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗАЕДНО С ТЪПИЯТ ЛИ ТЪП В АРХИТЕКТУРНО ОТНОШЕНИЕ СТОЛИЧЕН УПРАВЛЕНСКИ ЦЕНТЪР, ПОГРЕБАЛ ПОД СЕБЕСИ СЪРЦЕТО НА СЕРДИКА!?!
  ИМА И ОЩЕ . . .
  Said by Hemy/17.02.2017./02:23.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *