• Варна
  3°
  тъмни облаци
  Влажност: 55%
  Вятър: 9m/s N
  Водна драма в Гръцката: ВиК и полиция издирват шофьор на “Мазда”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  avaria-vik-alarma4

  Пети ден водата тече по ул. “Архимандрит Панарет” в Гръцката махала.

  За това алармираха читатели на Varnautre.bg. Темата е “болна” за жителите на квартала, тъй като преди 2 седмици в същия район екипите на ВиК се “бориха” с няколко аварии, разкопавайки различни улици, което доведе до тридневен “сух режим”.

  Днес обаче това, което започна миналата седмица просто като “поредната авария”, е на път да се превърне в “пълен абсурд”. От няколко дни аварийната група се опитва да отстрани повредата. И не може! Точно на мястото, където трябва да бъде разкопано, всеки ден е паркиран един и същ автомобил.

  Техниците дори оградили мястото с лента, но не – и днес сутринта, както е видно на снимката, мистериозната “Мазда” не е помръднала. В акцията се включва и полицията – но не! Собственикът на автомобила не може да бъде открит.

  “Повикахме и паяк, но се оказа, че той не може да влезе по улицата”, обясни за Varnautre.bg диспечерът на ВиК. В същото време обаче пък багерът безпроблемно е влязъл по улицата.

  Очевидци на ВиК сагата подозират, че издирваният шофьор оставя колата си, когато заминава извън града. “Не сме го виждали. Колата се появява от време на време и стои с дни”, споделиха те.

  И така водата продължава да си тече по улицата, багерът на ВиК идва и си отива, а полицията продължава да издирва собственика на автомобила.

  Не ни остава нищо друго, освен да призовем гражданите да помогнат на органите на реда да излязат от абсурдната ситуация.

  #варнааларма споделете с нас: Facebook.com/Varnautre.bg
  е-mail: info@varnautre.bg, дежурни телефони: 052 82 98 89 | 088 266 13 35

  avaria-vik-alarma3

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *