Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Извадиха ФК Спартак Варна от Трета Североизточна група
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак - Светкавица (5)

Причината – две неявявания за мачове от първенството

ФК Спартак Варна бе изваден от Трета лига – Североизточна група днес. Решението бе взето от Спортно-техническата комисия на ЗС на БФС (Варна) и е според член 24, алинея 1 от наредбата за първенствата и турнирите.

На ФК Спартак е присъдена втора служебна загуба с 0:3 за неявяване на мач по неуважителни причини, този път срещу Кубрат. Първата такава загуба на варненци бе за неявяване на двубоя в Балчик в началото на декември миналата година.

В член 24, алинея 1, е записано следното: „При първо неявяване на отбор на терена за мач по неуважителни причини, на същия се присъжда служебна загуба с 0:3, отнемат му се три точки и се нанася глоба от 600 лева. При второ подобно неявяване на същия обор на терена за мач по неуважителни причини, на същия се присъжда служебна загуба с 0:3 и се премества в по-долна група (по низходящ ред), без право на доиграване на сезона в групата, в която е бил (бел.ред. трета лига).”

7 коментара

 1. 1918

  Цялата схема вече е ясна. Орела направи обединение след като няма кинти да издържа клуба. Сега камъните са при Калфов и Орела чист като момина сълза!

 2. Спартаклия

  Да се радва ли човек, да плаче ли….

 3. мучев

  там им е мястото на плебеите!

  • Соко

   Mучен твойто място е при Павлов

  • Валето

   Радваш ли се ве византиец…..

 4. е

  Ексклузивно,Спартак ще има нов собственик,мощна фирма ще поеме издръжката на отбора.До 10 дена всичко ще се разбере.

  • Валето

   Кога кога?кой кой?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *