Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Фенове на “соколите”: Не припознаваме Спартак 1918
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак -фенове (11)

Отново бяха попарени надеждите на много привърженици, след като отборът ни не продължи участието си в трета лига, казват привържениците

Клуб на привържениците на Спартак Варна “Синдикат 12” излезе с позиция относно обединяването на ФК Спартак Варна и Спартак 1918. Феновете пуснаха декларация, от която става ясно, че продължават да не припознават Спартак 1918 за техния отбор.

Ето какво какво гласи декларацията:

Открито заявяваме несъгласието си със спекулациите свързани с “обединения” Спартак Варна. Това все още не е факт и технически може да се случи не по-рано от пролетта.

Междувременно, отборът, който предстои да продължи участието си в “А” окръжна футболна група под името Спартак 1918, е същият, който не припознаваме. Нееднократно сме заявявали и нашата позиция срещу ръководителите му като съучастници в умишленото унищожаване на Спартак Варна.

Отново подчертаваме, че сме съгласни на евентуално обединение единствено и само, ако то е по волята на нов инвеститор в клуба, който реално има намерение да развива представителния отбор и детско-юношеската школа.

Не можем да скрием обаче и разочарованието си от това, че ФК Спартак Варна не продължи участието си в Североизточната “В” футболна група. Попарени бяха надеждите на много привърженици, след като с дългогодишна борба успяхме да върнем част от базата на клуба.

Спартак Варна – любовта не умира!

Припомняме, че по-рано днес официално ФК Спартак Варна бе изваден от Трета лига – Североизточна група. Решението бе взето от Спортно-техническата комисия на ЗС на БФС (Варна) и е според член 24, алинея 1 от наредбата за първенствата и турнирите. Подробности виж тук»

11 коментара

 1. Евлоги Трепетликов

  Споко,Спартаклии,ще има нов Спартак №1.2.3.4.5.до безкрайност.И ,пак това ще е нашият Спартак.

 2. Пумпал Пърделис

  Стига бе синдикат-кръжочници – няма пари,тва е положението! НЯМА ПАРИ! И още в ръководството на всичките Спартаци са все супер кухи кратуни ( и алчни) една мозъчна клетка няма да ги събереш а и ТИМче са окупирали Варна и потенциален спонсор просто няма да допуснат. И кво остава – като под Османско (ТИМско иго) цъкаш в А окръжна и надаш ама яко надаш за по добри времена. Ако вервате добри времена ще дойдат. Или пък някой пишман фен от чужбина да дойде

  • фен

   Потенциалните спонсори никой не ги спира, не ставай смешен. Просто такива няма. В потънал кораб никой не налива пари.

 3. Кавала

  Припознайте Говедата и без туй ще идват във ваща девизия

 4. Борко

  Кой сега ще потърси сметка на фенския “Спартак” за провала със стадион “Локомотив”? Под техен натиск им се предостави от Общината, а сега вадят отбора от Трета лига.

 5. Янко Станев

  Казах ви някога, недейте се прави на интересни , какво искахте, регистрирах Спартак 1918, щяхме се оправим, а вие НЕБЛАГОДАРНИЦИ………..

 6. Бачо

  Е то как да препознаеш нещо, дето не съществува!?

 7. Неутрален

  Не разбирам!
  “Спартак 1918, е същият, който не припознаваме.
  Отново подчертаваме, че сме съгласни на евентуално обединение единствено и само, ако то е по волята на нов инвеститор в клуба, който реално има намерение да развива представителния отбор и детско-юношеската школа.”
  С кого ще се обедини Спартак 1918 ако дойде нов инвеститор като фенският не съществува вече?Тогава ще припознаете Спартак 1918 за ваш?
  Краят е дошъл,това е истината.

 8. Сокол

  НЕУТРАЛЕН, ако си спомняш миналия сезон нямаше мъжки отбор на Спартак 1918. Това не им попречи да са във владение на стадиона, а този сезон отново да играят. Така че формално фенския отбор съществува, Локомотив е негов, просто няма да участва с мъцки отбор във втория полусезон. Лятото живот и здраве ако има сериозен инвеститор може да се мисли за обединение, но не без гаранции.

  • Неутрален

   Значи формално съществува и Спартак на Иван Славков и другия фенски на Тополите.
   Това са пълни глупости.
   И формално Спартак го няма вече.

 9. Янко Станев

  Ще ме търсите…..ама йок,,,НЕБЛАГОДАРНИЦИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *