Varna
19°
ниска облачност
Влажност: 82%
Вятър: 3m/s SE
Филм за Пеле гледаме във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Пеле филм

„Раждането на една легенда” в събота от 16 ч във Фестивален и конгресен център

Футболните фенове ще имат възможност да се насладят на филм за любимеца на няколко поколения – Едсон Аранчис до Насименто или по-известен като Пеле. Това ще стане с биографичната лента „Пеле: Раждането на една легенда” в рамките на София Филм Фест във Варна.
Прожекцията е насрочена за събота, 16 ч, във Фестивален и конгресен център. Организаторите споделят, че са избрали този час, за да могат бащите да заведат своите деца и по-специално синове, прекарвайки време по мъжки, в компанията на своя идол.

Пеле филм„Футболът винаги е бил нещо повече от спорт, той е култура, начин на живот и истинска страст за милиони по света. Искрено се надяваме да успеем да срещнем киното и футболната история с този великолепен филм, подходящ за малки и големи“ – споделя Александър Николов, организатор на фестивала във Варна.

От гетата в Бразилия до централно място на едно от най-големите спортни събития в света, кариерата на Пеле, започнала от това, че става най-младият футболист (на 17 години), спечелил Световната купа, е истинско чудо. „Пеле: Раждането на една легенда“ е изпълнен със смях, житейски уроци и сърдечност. Това е един вдъхновяващ биографичен филм, който дава прекрасна възможност на младите хора да се запознаят с най-великия футболист за всички времена.

Пеле филмБилетите вече са достъпни на касите на ФК с редовна цена от 7лв., 5лв. за студенти, пенсионери и хора в неравностойно положение и 6лв. за групов билет. Информация за всички филми и съпътстващата програма може да откриете на фейсбук страницата на фестивала: https://www.facebook.com/SFFVarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *