Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Подмяната на тревното покритие на “Тича” започна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

 До два месеца ще се изгради нова дренажна, както и поливна система

2222112121
Снимки varnautre.bg

Ремонтът на терена на стадион “Тича” във Варна стартира, видя репортер на varnautre.bg. Багерите вече копаят на игрището, на което до преди няколко дни Черно море провеждаше тренировъчния си процес. Вчера работниците запалиха машините и започнаха да отстраняват тревното покритие. Очаква се работата да продължи след почивните два дни.

Предвижда се да се отнеме около 30 см. от стария терен. Ще се изгради нова дренажна, както и поливна система. Тревата ще е специално селектирана и съобразена за климата в региона. Изграждането ще продължи до два месеца, а очакванията са до края на май всичко около стадиона да е готово.

В момента е завършен първият етап от поставянето на осветлението, като до седмица ще започне поставянето на стълбовете в четирите края на стадиона.

Докато “Тича” бъде напълно обновен, “моряците” ще провеждат тренировките си на стадион “Младост” в морската столица.

received_1580184661995149

received_1580184631995152

7 коментара

 1. Borislav

  Време беше да се започне с подмяната на тревата. Малко позакъсня ремонта но е важно че ще се случи и моряците ще имат достойно място където да посрещат домакинствата си.

 2. Варненец

  То хубаво са започнали, но престанете с подвеждащите информации. Няма как другата седмица да поставят стълбовете при положение, че фундаментите за тях все още не се завършени, в момента полагат арматурата и след това ще изливат бетон, така че след около месец евентуално всичко може да е готово за поставянето на пилоните.

 3. Джинджифил Глухарчев

  Това са кьор фишеци зарад изборите другата неделя. Имам чувството че лед изборите обекта ще замръзне както замръзна и Стадион Варна. Немогат да ма излъжат, на 27-ми ще си говорим пак. Не са радвайте много, доста на лъгаха последните 2-3 години

  • Спанак

   Ти си идиот. Само това исках да кажа.

   • Джинджифил Глухарчев

    ше видим след изборите кой е идиота

 4. кореняк

  МАЛКО МУ ТРЯБВА НА БЪЛГАРИНА ДА Е ЩАСТЛИВ И ДА СЕ РАДВА КАКТО НА ЖИВОТА , ТАКА И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СВОЯТ ЛЮБИМ КЛУБ !!!!!! НО В ПОСЛЕДНИТЕ 27 ГОДИНИ , КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И МУТРИ НЕ НИ ПУСКАТ ПОНЕ ЕДНА “ ТРОХА “ , ЗА ДА БЪДЕМ , ПОНЕ МАЛКО ЕВРОПЕЙЦИ , ПОНЕ МАЛКО ЩАСТЛИВИ !!!!!!! В ТОЗИ АСПЕКТ , ИСКАМ ДА КАЖА : ДАЙ– БОЖЕ ДА НИ ЗАРАДВАТ С ЕДИН ПРИЛИЧЕН СТАДИОН , КОЙТО НИЕ МОРЯЦИТЕ ОТ МОРСКАТА СТОЛИЦА МЕЧТАЕМ ОТ ГОДИНИ !!!!!!!!!! ДАНО ДА НЕ Е ПРЕД ИЗБОРЕН БЛЪФ ОТНОВО.

 5. Иван Иванов

  Дай боже, ама май пак само предизборно:-(((

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *