Varna
14°
ясно небе
Влажност: 82%
Вятър: 2m/s NNE
Край на фалшивите ТЕЛК-ове
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Лиляна Павлова: В момента на тезгяха се предлагат много стоки менте – горива, лекарства, обещания за високи пенсии


„Селата трябва да имат бъдеще, а не само минало и спомени. Ще работим да превърнем малките населени места в привлекателни райони за живеене!” Това заяви по време на среща с жители на Ветрино водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Павел Христов, Нели Петрова, Калин Калевски, Николай Бежанов, Димитър Тодоров и Димитрина Петрова, както и кметът на община Ветрино Димитър Димитров.
Лиляна Павлова бе категорична, че образованието е стратегически приоритет в управленската програма на ГЕРБ. „Целта ни е да върнем достойноството на българските учители. Ще работим за добро образование на децата, а родителите на тези, които не ходят на училище, ще бъдат лишени от социални помощи. Друг важен акцент в програмата на ГЕРБ е здравеопазването. В малките населени места трябва да има добри спешни центрове. Затова предвиждаме закупуване на 400 нови линейки и ремонт на центровете”, заяви Павлова.

20170318153248_IMG_3267

Тя бе категорична, че ГЕРБ ще положи всички усилия, за да пречесе порочната практика за фалшивите ТЕЛК-ове, защото много хора живеят незаслужено от социални помощи.
„Следващият ключов акцент в програмата ни е битовата престъпност”, обърна се към хората Павлова. Тя припомни, че по време на управлението на кабинета „Борисов 2” е създадена възможност за полицейско присъствие във всяко населено място.

Павлова коментира, че Ветрино е община с голям потенциал в сферата на земеделието и поясни, че ГЕРБ предвижда подкрепа за малките земеделски производители. Тя припомни, че в последния ден на 43-то Народно събрание, са направени важни промени в закона за арендата, които защитават интересите на съсобствениците, независимо от размера на дела им от съответния имот.

Павлова бе категорична, че ГЕРБ ще работи за стабилна и силна държава, за привличане на инвестиции и повишаване на работните заплати, пенсиите и социалното подпомагане. Тя коментира, че приоритет ще бъде и инфраструкурата в малките населени места, като акцентира, че се предвижда създаване на фонд за ВиК и фонд за ремонт на пътища – приоритетно за малките общини.

Кандидатът за народен представител Павел Христов каза, че новата икономическа зона за иновации и развитие – Варна, ще разгърне потенциала на цялата област. „Във Вашата община – в с. Млада гвардия, се предлага възможност за полети с балони. Първият ми опит приключи с катастрофа и повярвайте, боли много. Нека не позволяваме след 26 март балонът да се спука, за да не страда цялото българско общество”, каза той.

Лиляна Павлова апелира към хората да не се поддават на популистките обещания на опонентите. „В момента на тезгяха се предлагат много стоки менте – горива, лекарства, обещания за високи пенсии. Не вярвайте на това, защото са само в рамките на кампанията”, каза тя. Лиляна Павлова акцентира, че ПП ГЕРБ предлага реални, изпълними решения за България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *