• Varna
  4°
  ясно небе
  Влажност: 60%
  Вятър: 3m/s SE
  Стартират безплатните прегледи за рак на гърдата във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Рак на гърдата255 жени ще могат да се прегледат по програмата в морската столица

  От днес, 20 март, започва записването за безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата по съвместната програмата „Бъди до мен“ на Фондация Еднa от 8 и Avon в Аджибадем Сити Клиник – Варна.

  Прегледите са предназначени за дами от 20 до 60-годишна възраст, които не са диагностицирани с онкологично заболяване.
  Изследвания ще се правят след предварително записване на час на телефон 0700 33 900 в работните дни или на място в медицинския център.

  Желаещите да се прегледат ще попълнят анкета, чиято информация е необходима за статистика в края на кампанията.
  255 жени ще могат да се прегледат по програмата в град Варна.

  Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна разполага с единствения в Североизточна България дигитален мамограф с висока разделителна способност. Апаратът работи с ниска доза лъчение за пациентките.

  Специалистите по образна диагностика в медицинския център имат специализации и дългогодишен опит в диагностиката на онкологични заболявания. Те са убедени, че добрата профилактика помага за решаването на здравословните проблеми в самото им начало.
  Прегледите ще продължат 1 месец или до изчерпване на бройката. Безплатните прегледи са част от втората вълна от прегледи по програмата „Бъди до мен“ и се реализират благодарение на дарението от 100 000 лв., набрано от кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ през цялата 2015 година.

  3 коментара

  1. Една жена

   … и естествено на телефона никой не отговаря!!!

  2. Красимира Димитрова

   Друг път като правите такава кампания, поне вдигайте този телефон, който е написан като общо национален и поне повечко жени запишете, защото точно дето сме между 40 -50 годишни,чакаме да станем поне на 50 за да можем да се преглеждаме безплатно,а до тогава или чакаш да те хване нещо или плащаш за да не те хване. Как така за един ден се записаха на регистратурата всичките тези 255 жени, а други които искаха просто не им вдигаха телефона. БЛАГОДАРЯ ЗА ИНИЦИАТИВАТА ВИ

  3. Ася

   Може ли някой да ми обясни как часовете се запълниха за нула време????

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *