Varna
19°
ясно небе
Влажност: 82%
Вятър: 4m/s NW
Лиляна Павлова: Аспаруховият мост ще бъде ремонтиран
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Жителите на Звездица питаха водача на варненската листа на ГЕРБ за пътното съоръжение, което свързва селото с Варна

Аспаруховият мост ще бъде ремонтиран. Това заяви по време на среща с местните жители в село Звездица водачът на листата на ГЕРБ във Варна Лиляна Пвалова. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Нели Петрова, Даниела Панайотова, Димо Димов, Веселин Цонев и Пламена Василареас, както и кметът на Звездица Николай Йорданов.

20170320143032_IMG_3544

Жителите на Звездица повдигнаха въпроса за Аспаруховия мост, който е свързващо звено между Варна и селото. Павлова ги увери, че ако бъде гласувано доверие на ГЕРБ на предстоящите избори, съоръжението ще бъде ремонтирано. Тя апелира за спокойствие, докато текат ремонтните работи. Хората споделиха с водача на варненската листа и трудностите, които срещат във връзка с автобусния превоз до селото. Павлова уточни, че общинската администрация търси решение.

“Имаме силен отбор – млади, знаещи и можещи хора, специалисти в различни области, които достойно ще представят Варна и региона. Постарахме се в двата управленски мандата с премиер Бойко Борисов и заедно с кмета на Варна Иван Портних да върнем духа и блясъка на морската столица. Варна има успешен кмет”, заяви Павлова и акцентира, че в рамките на две години градът е получил 300 млн. лв. от държавата.

Павлова посочи, че след изборите трябва да бъде формирано стабилно правителство, което да подкрепи проектите на региона. „Подписан бе меморандум за формиране на зона за иновации и развитие между Варна, Аксаково, Девня и Белослав. На юг трябва да доразвием потенциала на туризма и да не позволяваме плажната ивица в Бяла и Шкорпиловци да се бетонира. Третата важна ос са местната индустрия и земеделието”, посочи Павлова. Тя запозна хората с единайсетте приоритета на ГЕРБ за Варна и региона, като изтъкна, че морската столица е академичен и университетски център и на младите хора трябва да се гарантират перспективи, за да останат и да се реализират в региона.

“Ускорено завършване на АМ „Хемус”, обособяване на Варна като дестинация за 4 сезона, разширяване и модернизация на пристанище Варна Запад, както и отваряне на града към морето с изграждане на пасажерски терминал и експо- и конгресен център са сред ключовите приоритети за Варна и областта”, заяви Павлова.

Тя сподели пред присъстващите, че ако бъде сложен край на системата за издаване на фалшиви ТЕЛК-ове, спестените средства биха могли да се реинвестират в пенсии.
“ГЕРБ избра да води позитивна, толерантна кампания и да не обръща внимание на пропагандата”, обърна се към хората водачът на варненската листа. Павлова апелира към тях да бъдат прагматични, защото “на 27-и ще трябва да стабилизираме държавата”. Тя бе категорична, че обещанието на опонентите за ниски лихви е нереализируемо.

“Вчера госпожа Нинова си позволи да коментира, че демокрацията ни е отнела много. Ще ни управлява с диктатура ли?!”, отправи риторичен въпрос Павлова и допълни, че последствията от обещанията на опонентите ще бъдат катастрофални за България. “Нека не губим правилния курс на управление на държавата”, заключи водачът на варненската листа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *