Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Глобиха 1000 лева 28-годишна за проституция
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Проститутка

Хванали я с клиент в храстите до пазара на автогарата за 12-и път

Районен съд – Варна наложи административно наказание „глоба“ на 28-годишна жена от Шумен, получавала нетрудови доходи чрез проституция в центъра на Варна.

Деянието е наказуемо по чл. 329 ал. 1 от НК. 28-годишната Снежа Р. беше призната за виновна в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с обществено полезен труд, като същевременно е получавала нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция.

Обичайно в тъмната част от денонощието, подсъдимата, облечена в предизвикателно облекло, заставала в район по протежението на централния булевард „Владислав Варненчик“ и предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на суми в порядъка от 20 до 40 лева.

Тя нееднократно била засичана от полицейски патрули да предлага подобни услуги на обществени места на открито, като само в периода от 3 февруари до 5 октомври миналата година, подсъдимата е била задържана и отвеждана в полицията общо 11 пъти за съставяне на предупредителни протоколи.

Вечерта на 5 октомври м.год., 28-год. жена отново била хваната да проституира с клиент в храстите до пазара на автогарата.

28-годишната Снежа Р. е неосъждана досега. Съдът я освободи от наказателна отговорност с налагането на административно наказание – глоба в размер на 1000 лева. Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *