• Варна
  0°
  ясно небе
  Влажност: 60%
  Общината търси шеф на архитектурата
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Община Варна

  Община Варна обяви конкурс за директор на дирекция “Архитектура, градоустроуйство и устройствено планиране”. Изискванията към кандидатите са да са магистри, с поне четири години професионален опит в областите –  архитектура, строителство и геодезия.

  Конкурсът ще се проведе чрез решаване на тест и интервю. Обявената основна заплата за длъжността е 730 лв.

  Според описанието на длъжността бъдещият шеф организира и методически ръководи работата на дирекцията в областта на териториалното устройство, създаването на устройствени планове, както и тяхното реализиране на територията на Община Варна.

  Разработва, обосновава и провежда политиката на Община Варна в областта на градоустройственото планиране – архитектура, градоустройство и кадастър. Ръководи, координира и контролира работата по създаването, прилагането и изменението на устройствените планове и дейностите по провеждането на процедури свързани с опазване на недвижимото културно наследство.

  Организира изпълнението на задачи, произтичащи от закони, подзаконови нормативни актове, решения на Общински съвет и възложени от Кмета на Община Варна, свързани с дейността на дирекцията.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg