• Варна
  4°
  разсеяна облачност
  Влажност: 93%
  Пускат 900 безплатни билета за двубоите от Световната лига във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Национали волейбол

  Българската федерация по волейбол подема инициатива за привличане на възможно най-много семейства с деца в “Конгресна”

  Цели 900 безплатни билета за деца до 12 г. ще отпусне Българската федерация по волейбол за турнира от първа дивизия на Световната лига, който ще се проведе от 9-и до 11-и юни в Двореца на културата и спорта във Варна.

  В морската ни столица ще пристигнат олимпийският шампион от Игрите в Рио – Бразилия, световният първенец Полша и борбеният тим на Канада. Тези три отбора ще се изправят срещу „Българските Лъвове“ в спор за първото място в Група Е.

  Българската федерация по волейбол подема инициатива за привличане на възможно най-много семейства с деца в залата! За тази цел, със закупуването на един билет, възрастният ще има възможност да получи напълно безплатно и пропуск за дете до 12 години. По този начин ще се сформира т.нар. „Семеен билет“, а детето ще получи място непосредствено до това, което е закупено от възрастния. БФВолейбол отпуска по 300 такива безплатни билети за деца до 12 г. за всеки един от дните на турнира (или общо 900 билета).

  Национали волейбол„Волейболът е един от най семейно ориентираните спортове в света. Спомняте си какво беше по трибуните по време на Европейското първенство през 2015 г. когато в залата имаше даже бебета! Имахме възможност да представим инициативата “Семеен билет” по време на работна среща в централата на FIVB и получихме само адмирации, а другите федерации бяха посъветвани да последват примера на БФВ. Още повече, че дългосрочната стратегия на FIVB за развитие на волейбола е той да бъде позициониран като семеен спорт номер 1 в света. За това се надяваме, че комбинацията от атрактивни цени, гъвкави пакети и възможността за закупуване на “Семеен билет” ще допринесе за много усмихнати детски лица в залата във Варна, както и за много нови фенове на волейбола като цяло!“ каза специално за страницата на БФВолейбол маркетинг директора на Световната лига във Варна, Ивайло Цветков.

  Национали волейбол
  Билетите за турнира във Варна са разделени в 4 категории, а цените им са между 15 и 40 лв., което ги прави едни от най-евтините пропуски за двубои от Световната лига през този сезон. Това се подсилва и от факта, че родните фенове на волейбола ще могат да наблюдават на живо актуалните Световен и Олимпийски шампиони.

  Ето и цените за отделните категории:
  Категория 1 – 40 лв.
  Категория 2 – 30 лв.
  Категория 3 – 20 лв.
  Категория 4 – 15 лв.

  Важно е да се отбележи, че един билет ще даде възможност на притежателя си да гледа и двете срещи от програмата за съответния ден.

  Българската федерация по волейбол предоставя възможност на всички фенове на волейбола да закупят и т.нар. „Пакетен билет за турнира“, който ще осигури достъп до залата за всички мачове от първия до последния ден на надпреварата. Всеки който реши да си закупи „Пакетен билет за турнира“ ще се възползва и от атрактивни намаления между 10 и 20 лв. за различните категории.

  Категория 1 – 100 лв. (за всички три дни от турнира)
  Категория 2 – 75 лв. (за всички три дни от турнира)
  Категория 3 – 50 лв. (за всички три дни от турнира)
  Категория 4 – 35 лв. (за всички три дни от турнира)

  Национали волейболСъвсем скоро очаквайте и подробна информация за началото на продажбата на билетите.
  В първия ден на турнира българският национален отбор излиза срещу световния шампион Полша. Сблъсъкът е на 9-и юни от 19:10 ч. Точно три часа преди това ще започне и първият двубой от надпреварата между Канада и Бразилия.

  Програма за всички срещи в зала „Конгресна“ можете да видите тук.

  Важна информация за „Семейните билети“:
  * „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в зала „Конгресна“.
  * Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.
  * Посетителите закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават, като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.
  * В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползвания билет ( седалка в залата ) автоматично ще бъде освободена за продажба в системата на Ticketportal.
  * В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Ticketportal – office@ticketportal.bg , +359 2 851 05 54.
  *Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ и ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г. каквато е и основната цел на инициативата „Семейнни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.
  * Билети от тип „Семеен пакет“ може да се използват за деца до 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *