• Варна
  2°
  тъмни облаци
  Влажност: 72%
  Вятър: 5m/s N
  Два хотела на Златни пясъци сред стоте най-добри в света
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Златни пясъци

  Два хотела на Златни пясъци получиха приз „TUI Holly 2017“ на световния туроператор ТУИ, който се връчва на стоте най-добри хотела в света и е най-високото отличие за голямото внимание към детайла, превъзходното обслужване и изключителната кухня в един хотел.

  Със своя отговор на въпроса: “Как ще оцените вашия хотел/настаняване?” гостите са журито, което от 1994 година взима решението, кои хотели заслужават престижната награда. Заради изключително високите си оценки в категориите от въпросника на ТУИ, Грифид хотел Метропол” завоюва седмо място в света, като бе и един от трите номинирани в категорията “Най-добър хотел за Източното Средиземноморие”. Хотел Грифид Арабела от своя страна е отличен и като един от най-предпочитаните места за почивка с наградата на другия огормен концерн – Дер Туристик и печели наградата „ITS Red Star Award” за немски пазар.

  2017 година предлага на България възможността да изгради доверие и да се докаже като надеждна дестинация в тези трудни за туризма времена. България е на фокус, като е в листата с дестинации, които предлагат сигурност, а и с доказан с отличията на туроператорите за топ хотели продукт.

  Присъствието ни на пазара като надеждна дестинация с качествен продукт трябва да е стратегията на всеки, ангажиран в този бранш. България има шанса не само да посрещне нови гости, но и по-важно- да промени имиджа си. Награждаването и нареждането на български хотели сред най-добрите в света е доказателство, че мисията е възможна, коментират от бранша.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *