Varna
19°
ниска облачност
Влажност: 82%
Вятър: 3m/s SE
Черно море Тича вече мисли за плейофите
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Дарин Великов

Със Спартак ще бъде мач, в който и двата отбора ще опитат неща, които да използват в предстоящите срещи, смята Дарин Великов

“От вторник за първи път бяхме дванадесет човека в залата, това не ни се беше случвало отдавна. Насочили сме подготовката малко извън баскетболни неща. Иска ми се да бъдем в добро състояние към 27 април за първия мач от плейофите. Натам сме насочили усилията си. Планът за тренировъчната ни дейност е такъв, не че мачът в Плевен срещу Спартак ще бъде подценен от нас и няма да играем за победа, но в глава си имаме едно на ум, че основното е плейофният ни мач, на който серията започва на 27 април”. Това заяви наставникът на Черно море Тича Дарин Великов.

“Плейофите са много различно нещо и нямат нищо общо с редовния сезон. В разстояние на няколко дни трябва да се изиграят три мача. На мен ми се е случвало в плейофите да видя всичко – как в първия мач печели единият отбор, а след един ден трябва да играеш със същия отбор и се случва точно обратното. Ние се готвим за една серия от три мача, а да изиграем три мача на ниво в продължение на три-четири дни всички трябва да са в много добро състояние. Надявам се да сме в оптимална форма за 27 април”, коментира още специалистът.

“Няма треньор, който да иска да играе с по-силен противник. Мисля, че според развитието на мачовете досега отборът на Академик Бултекс ще завърши втори. Според мен е изключено да допуснат втора загуба в продължение на една седмица и мисля, че те ще са втори, което значи, че ще играем с тях в серията”, заяви Великов.

“Смятам, че Спартак също ще мисли за плейофите и ще бъде един мач, в който и двата отбора ще опитат неща, които да използват в предстоящите срещи”, обобщи той.

Срещата между Спартак /Плевен/ и Черно море Тича от 27-мия последен кръг на редовния сезон е на 22 април /събота/ от 18 часа в зала “Балканстой”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *