Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Дариха храна и посуда на кучкарника в Каменар
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Кучкарника в Каменар

Предстоят ремонтни дейности по приюта

Анималия, дари 170 кг. храна, 10 бр. купи с обем 1800 мл и 10 бр. купи с обем 900 мл на Варненския Общински приют в с. Каменар. Дарението е резултат от проведената Facebook кампания „Вие харесвате – ние даряваме!“. Общата стойност на всички консумативи надхвърли 300 лв.

Управителката Нели Георгиева споделя, че всичко се движи с нормална скорост и съобщи, че съвсем скоро предстоят ремонтни дейности по приюта, в който в момента се помещават 114 животни.

Екипът на ОП Каменар изказа благодарността си към всички приятели и дарители на приюта и се надява броят животни да намалее в следствие на повече осиновени любимци.

кученца

„Постоянно ни подхвърлят кученца, а няма толкова осиновители“ – споделя управителката. „Ето, тези двете, малките, скоро ги изоставиха в кашон – дано някой ги вземе“.

Анималия благодари на всички, които подкрепиха инициативата – всяко ваше харесване, споделяне и коментар е важно, защото в кампанията беше заложено обемът на дарението да бъде пряко свързан с харесвания (реакции), споделяния и коментари.

Също така призоваваме хората да бъдат активни осиновители и ако имат възможност, да подарят любов и домашен уют на четириног приятел от приюта!

Кучкарника в Каменар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *