• Варна
  12°
  ясно небе
  Влажност: 35%
  Вятър: 4m/s S
  Второкласниците от ОУ “Найден Геров” шампиони в “Бързи и сръчни”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  _DSC0472

  Ученик в ОУ „Панайот Волов“ спечели голямата награда – чисто нов велосипед (снимки)

  Учениците от ОУ “Найден Геров” станаха комплексен шампиони в спортния празник “Бързи и Сръчни” за втори клас през учебната 2016/2017 година. Надпреварата се проведе в спортната зла на Първа ЕГ, а в нея се включиха 70 деца от 6 училища. Трасето включваше спринт, слалом между конуси, провиране, прескок, шут с топка във врата и обратно. Отборите се състояха от 5 момчета и 5 момичета. Състезанието беше изпълнено с много положителни емоции. На второ място се класира ОУ “Васил Априлов”, а на трето място СУ “Димчо Дебелянов”.

  _DSC0493Всяко училище получи грамота за участие, а класиралите се в челните четири места – купи, медали, ключодържатели с логото на “Варна 2017”, както и много спортни награди и ваучери осигурени от партньорите от „Декатлон“ Варна.

  _DSC0490Голямата награда беше чисто нов велосипед осигурена от Общината и беше спечелен от Стефан ученик в ОУ „Панайот Волов“, след провеждане на томбола. Наградите връчиха г-н Кристиан Димитров Директор на дирекция „Спорт“, г-н Данчо Илиев от дирекцията и г-н Иван Иванов експерт по ФВС към РУО – Варна.

  _DSC0468Победители в последния трети кръг са малките възпитаници на VII CУ “Найден Геров”. Второ място и сребърни медали за спечелиха ОУ „Васил Априлов”, а бронза се окичиха учениците от ЧОУ „Малкия принц”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg