• Варна
  5°
  разкъсана облачност
  Влажност: 75%
  Вятър: 6m/s W
  Откриха нова болница във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Нова болница бе открита във Варна-DSC_5741

  Новото здравно заведение има три различни функционални блока – акушеро-гинекологично отделение и неонатология, отделение по педиатрия – с 25 легла, с кабинети по педиатрия, детски нефрология, гастроентерология, неврология, хирургия и кардиология

  Официално откриване на Многопрофилна болница за активно лечение „Майчин дом- Варна“ и разширение на съществуващия медицински център бе направено днес. Кметът Иван Портних разгледа новата придобивка и поздрави управата на здравното заведение.

  Нова болница бе открита във Варна-DSC_5767„Пожелавам бързо и успешно лечение на всички, които ще ползват новата болница. Приветствам инвестициите в здравеопазване във Варна, защото това е крачка напред за превръщане на града ни в конкурентоспособен, съвременен медицински център“, обърна се кметът към д-р Максим Яков – управител на болницата.

  Нова болница бе открита във Варна-DSC_5770Новото здравно заведение има три различни функционални блока – акушеро-гинекологично отделение и неонатология, отделение по педиатрия – с 25 легла, с кабинети по педиатрия, детски нефрология, гастроентерология, неврология, хирургия и кардиология. Третият блок е с отделение по ортопедия и травматология – с 15 легла, и урология – с 10 легла. За 13 години в медицинския център са родени 11 000 деца, а в медицинския комплекс работят над 120 души.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg