Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море се завръща на “Тича” за новия сезон
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

стадион Тича (6)

Ремонтът на стадиона ще завърши в срок, твърди шефът на НФК Черно море, след разговор с Красен Кралев

Спортният министър Красен Кралев реагира светкавично на притесненията на феновете на Черно море. По-рано днес шефът на “Националния фен клуб на Черно море” Иван Михайлов заяви пред медията ни, че според тяхна информация имат основание да смятат, че ремонтът на стадион “Тича” няма да завърши до 15 юли и отборът ще продължи да домакинства в Каварна и през следващото първенство.

Малко след това Красен Кралев лично е позвънил на Иван Михайлов. Последният разкри пред Sportal.bg какво са си говорили.

“Г-н Кралев ми се обади и увери, че ремонтът на нашия стадион ще приключи в срок и през новия сезон ще се завърнем у дома. Той ми каза, че парите за реновирането са били спрени заради служебното правителство. Днес е първият му работен ден като спортен министър в новия кабинет, а още утре той ще има среща с подизпълнителя за ремонтните дейности на “Тича”. Ние, феновете на Черно море, вярваме на думата на г-н Кралев и се надяваме този път всичко да бъде наред”.

3 коментара

 1. Благо

  Вяра трябва наистина с тези варненски стадиони. Всичко ще се нареди по най-добрия начин за футбола ни! Вярвам!

  • SS

   Блажени са вярващите !

 2. кореняк

  ОБРЪЩЕНИЕ, КЪМ ПО-МЛАДИТЕ МОРЯЦИ:
  ОТ 1948 ДО 1989Г. ПРИ ,,ЛОШИЯ КОМУНИЗЪМ” ОТБОРЪТ НА ,,ЧЕРНО МОРЕ” ПЪРВО, СЕ СДОБИ С ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ СТАДИОНИ НА БАЛКАНИТЕ ЗА ВРЕМЕТО СИ, ПОСТРОЕН И С ДОБРОВОЛНИЯ ТРУД НА ВАРНЕНЦИ, КОИТО С ГОЛЯМА РАДОСТ И ЕНТУСИАЗЪМ СА ОТКЛИКНАЛИ, ЗА ГОЛЯМАТА ЦЕЛ: ВАРНА ДА ИМА ЕВРОПЕЙСКИ СТАДИОН!!!!!!!!!!!
  ВТОРО. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СИ СТАДИОН ДОКАРА ВЪВ ВАРНА ОТБОРИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА КАТО: ,,АЯКС” АМСТЕРДАМ, ,,ДАРБИ КАУНТИ”, ..ШЕФИЛД-УЕНЗДИ”, ,,ДИНАМО” КИЕВ, ,,СПАРТА” ПРАГА, ,,ФЕРЕНЦВАРОШ” БУДАПЕЩА, ,,ДУКЛА” ПРАГА, ,,СЛОВАН” БРАТИСЛАВА, ,, БАНИК” ОСТРАВА, ,,РИЕКА”, ,,ЖЕЛЕЗНИЧАР” САРАЕВО, ,,ДИНАМО” ТБИЛИСИ, ..ЧЕРНОМОРЕЦ” ОДЕСА, ,,ОКСФОРД”, ,,ОЛАРИЯ” БРАЗИЛИЯ, ,,СЕЛТА” ВИГО, ,,КАДИС”, ,,ДЕМИРСПОР”, ,,ДИНАМО” БЕРЛИН, ..ХАНЗА” РОЩОК , ,,БЕЛЕНЕНСЕС” ПОРТУГАЛИЯ, ,, УНИВЕРСИТАТЯ” КРАЙОВА И ДР.!!!!!!!!!
  А СЕГА АЗ ДА ВА ПИТАМ КОМСОМОЛЦИ: ОТ 1989 ДО 2017Г. НА СЕЛСКОТО ИГРИЩЕ НАРЕЧЕНО ..СТАДИОН” ,, ТИЧА” КОЙ КЛАСЕН ОТБОР Е ДОШЪЛ??????????????
  АМИ НИТО ЕДИН!!!!!!!! ЗА 30 ГОДИНИ ПИКЛИВА,КРАДЛИВА И ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВО СЕ СЛУЧИ: АМИ ЕДИН ГОЛЯМ ПОЗОР,СРАМ И УНИЖЕНИЕ СЛЕД УНИЖЕНИЕ. НЯМАШ СТАДИОН, НЯМАШ РЪКОВОДСТВО, НЯМАШ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО ДА МИЛЕЯТ ЗА КЛУБА, НЯМАШ БАЗА ЗА ДЕТСКО-ЮНОШЕСКАТА ШКОЛА И ИМАШ САМО РЪКОПЛЯСКАЩИ ФЕНОВЕ. КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ КАТО ИГРАЕМ ЕВЕНТУАЛНО В ЛИГА ЕВРОПА В СЕЛО РАЗГРАД Е ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ!!!!!!!!!! КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ПРИМИРЯВАТЕ С ТОВА ПОДОБИЕ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ СЪС СМЕШНО РЪКОВОДСТВО И СПОНСОРИ. КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ Е ЕНЯ В КАКВИ СРОКОВЕ ЩЕ ИМАМЕ КАЧЕСТВЕН СТАДИОН ИЛИ НЯМА ДА ИМАМЕ!!!!!
  СРАМОТА ЗА ВАРНА, СРАМОТА ЗА НАШИТЕ ИСТИНСКИ ЧЕРНОМОРСКИ ФЕНОВЕ!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *