Varna
25°
ясно небе
Влажност: 50%
Вятър: 3m/s WSW
С клетва стартират ученическите игри по баскетбол
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Баскетбол момичета ученически игри

Надпреварата е за девойки 11-12 клас и ще се проведе в залата на Икономически Университет – Варна

10 отбора от цяла България ще участват във финалите на ученически игри по баскетбол за девойки от XI-XII клас, които се провеждат в обновената зала на Икономически Университет – Варна. Откриването на състезанието ще се проведе в четвъртък, 11 май, от 10.00 часа.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат вокални изпълнители и танцьори от домакините – Първа езикова гимназия

По традиция ще бъде прочетена клетва от състезателите и съдиите на турнира. Състезанието се провежда в периода 11-14 май, а награждаването на призовата тройка е предвидено за 12 часа на 14 май в залата на Икономически Университет.

Представителният отбор на Варна е съставен от учениците Първа езикова гимназия, а всички които желаят да наблюдават срещите, могат да го направят от 09 до 19 часа в залата на университета.

От 12 до 14 май Морската столица приема и финалите от ученически игри по хандбал XI – XII клас за юноши, като домакин на надпреварата ще е залата по хандбал в Национална спортна база „Спортпалас“. Откриването на турнира е предвидено за 12 май /петък/ от 10.00 часа. Във Варна пристигат 5 отбора от страната, а честта на града ще защитават учениците на ПГСАГ „Васил Левски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *