• Varna
  2°
  слаб ръмеж
  Влажност: 86%
  Вятър: 10m/s N
  Националите по волейбол вече във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  big_2f3a

  “Лъвовете” се готвят на пълни обороти за Световната лига

  Националният отбор на България по волейбол за мъже се готви на пълни обороти за предстоящото издание на Световната лига. Избраниците на старши треньора Пламен Константинов вече направиха две занимания в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна.

  4(308)_720x960В тази зала ще се състои един от турнирите на състезанието – от 9 до 11 юни с участието на олимпийските шампиони от Рио 2016 – Бразилия, световните шампиони от 2014 година – Полша, и Канада.

  Националите по волейбол ще се подготвят във Варна

  От групата, която започна тренировки в София, отпадна единствено Владимир Станков. Любомир Агонцев се готви индивидуално с кондиционните треньори, а Жани Желязков и Мартин Атанасов са в момента на по-облекчен режим.

  1(568)_435x580

  Домакините от ДКС са подсигурили всички необходими условия в залата, включително и Live stream от камерата на главния статистик към електронните табла, за да може треньорите и играчите да гледат повторения на направените разигравания.

  Пускат 900 безплатни билета за двубоите от Световната лига във Варна

  Фитнес тренировките пък се провеждат в залата на гранд-хотел “Варна”, където е настанен отборът. За нуждите на тима там бе доставено допълнително оборудване.

  3(501)_720x960

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *