Varna
22°
разкъсана облачност
Влажност: 68%
Вятър: 5m/s E
Задържаният за двойното убийство в София е баща на 4 деца
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Заснемане на цял екран 18.5.2017 г. 130938

“Той не знаеше какво е направил”, разказа адвокатката му Ася Манджукова

„Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал „Витоша” е никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата”. Това съобщи пред NOVA адвокатът Ася Манджукова, която е негов защитник.

Преди ден 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел – Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена.

Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става”, разказа адвокат Ася Манджукова.

„Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решева проблемите си по този начин”, подчерта тя.

“Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата”, коментира адвокат Манджукова.

“До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило”, коментира тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *