Varna
20°
ниска облачност
Влажност: 77%
Вятър: 5m/s W
Черно море ще бие Рилски спортист, вярва шефът на варненци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море-Тича - Академик Бултекс (21)

Клубът има готовност за осигури транспорт за желаещите да подкрепят отбора в Самоков

„Не съм очаквал да се стигне до пети мач в полуфиналната серия между „Лукойл Академик” и „Рилски спортист”. Смятах, че „Лукойл Академик” по-рано ще спечелят серията. Мисля, че се получи много интересна и равностойна серия. Дори и в петият мач, въпреки по-късата скамейка от „Лукойл Академик”, отборът на „Рилски спортист” игра добре и имаше възможност дори да се поздрави с краен успех. Моят фаворит продължи към финала, но нямаше да е незаслужено „Рилски спортист” да играе на финала”, коментира изпълнителният директор на “Черно море Тича” Борис Стоянов.

“Никой не знае дали е по-добре, че „Черно море Тича” имаше повече време за възстановяван е. Понякога е по-добре да играеш мачове, да си в състезателен ритъм и в добра физическа форма. Вярно е, че в края на сезона може да натежи това кой колко мача е играл и как се чувства физически. За успех в серията за третото място мисля, че най-основното ще е мобилизацията и желанието за победа. Мисля, че ще изиграем равностойни мачове с отбора на „Рилски спортист” и вярвам, че ще се поздравим с победа. Най-вече искаме да играем добър баскетбол”, каза още той.

“Ако има желаещи да гледат първия мач между „Рилски спортист” и „Черно море Тича” в Самоков в понеделник могат да се обадят на телефона ми и ще помогнем и организираме транспорт за гостуването”, каза още Стоянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *