Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Кон галопира по червените павета
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Кон

Жена изпусна “домашния си любимец” в центъра на Варна

На нетипична и в същото време доста опасна атракция станаха свидетели варненци днес следобед. Само бях чувал израза “да ти избяга конят”, но така и нямах представа какво точно значи това, до днес! На централния площад в морската столица жена изпусна кобила. Както се казва – кон, бе, кон!

Случката се разиграва в района на кукления театър. Млада жена незнайно защо беше излязла “на разходка” със своята кобила. Та жената си водеше “домашния любимец” с въже, тип каишка и необезпокоявана щъкаше из уличките около Адвокатската градинка. В един момент кобилата се изплаши, най-вероятно от минаващ автомобил, и побягна. А дамата бягаше след него с викове “Ани, Ани” (или нещо такова).

Случаен минувач някак си ловко успя да хване въженцето, но така и не можа да озапти стресираното животно, което в тръс продължи по площада в посока Дупката. Какво се случи след това не знам (галопът ми не се оказа на ниво, поради което не сме в състояние да ви покажем и кадри от кушията по централните варненски улици), но се надяваме всичко да е приключило по най-добрия начин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *