Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Национален турнир по художествена гимнастика стартира край Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

художествена гимнастика

„Морски звезди и Приз Меглена Михайлова“ ще се проведе в Камчия

Националният турнир по художествена гимнастика „Морски звезди и Приз Меглена Михайлова“ ще се проведе в СОК “Камчия” край Варна от 11-и до 13 юни. Клуб по художествена гимнастика ”Грация”, Община Варна, Българска федерация по художествена гимнастика /БФХГ/, „Пристанище Варна“ ЕАД и домакините от СОК „Камчия“ ще посрещнат над 400 състезателки от 16 отбора, които ще се състезават, както в индивидуална, така и в ансамблова надпревара.

На килима ще покажат своите умения състезателки от клубовете от страната заявили своето участие индивидуално и ансамбъл, като класиране ще има в индивидуалното за всяка година по отделно, ДМВ, ДСВ, ЖЕНИ и ансамбли – девойки младша възраст, девойки старша възраст и жени.
 Главен съдия на турнира е Ани Бошева – СК „Черноморец“.

Освен купи и медали за победителите, организационният комитет е осигурил награди за всички участнички.
 Официално ще се връчи Приз „Меглена Михайлова“. Уникатът е предоставен от Анелия Атанасова – председател на организационния комитет на международния турнир по художествена гимнастика „НВ Царица Маргарита“
.

Събитието стартира в 13.00 ч. на 11 юни 2017 /неделя/., а официалното откриване ще бъде от 14.00 на 11 юни 2017 в СОК Камчия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *