• Varna
  -0°
  ясно небе
  Влажност: 92%
  Вятър: 2m/s SW
  13-то Младежко изложение се проведе днес във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Министър Кралев: Нашият приоритет е осигуряването на благоприятна среда за развитие на младите хора

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети 13-ото Младежко изложение, част от Националната среща „Младежки пространства – изграждане на среда за младежка работа, доброволчество и социален капитал“, на която домакин е Европейската младежка столица за 2017 г. Варна.

  865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a874177200ab8da2c4231a6f968edf7500d72

  Кралев се срещна с представителите на над 50 младежки организации, участници в събитието, които споделиха с него идеите си за развитието на младежкия сектор и проблемите, с които се сблъскват в своята работа.

  „Осигуряването на благоприятна среда за развитие на младите хора е приоритет не само на нашето министерство, но и на цялото правителство. През последните дни проведохме изключително ползотворни срещи и отново показахме, че диалогът между институциите и младежките организации е на много високо ниво. А присъствието във Варна на еврокомисаря по младеж, образование, култура и спорт Тибор Наврачич е доказателство за важността на това събитие и за отношението на Европа към усилията, които България полага за решаване на проблемите на младите хора”, заяви Кралев.

  Министърът подчерта още, че ролята на младите българи ще бъде изключително важна по време на председателството ни на Съвета на Европейския съюз.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *