• Varna
  9°
  разкъсана облачност
  Влажност: 71%
  Вятър: 5m/s W
  Как сам да си направя сайт от нулата?
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Деца учат уеб дизайн и програмиране през ваканцията

  Как да направите уебсайт от нулата и как се работи с програмите за уеб дизайн, с основните платформи за управление на съдържание, с HTML, с CSS3. Това ще научат участниците в първата във Варна Лятна Ученическа IT Академия – най-новият проект на ADVANCEACADEMY.bg. В нея ученици от 8-ми до 12 клас ще имат възможност да усвоят основите на една от най-търсените и високо платени професии днес.

  19105554_299138570497046_3254745810161030575_n

  Курсът е за начинаещи и в него, в рамките на 1 месец, те ще направят своите първи стъпки в уеб дизайна, програмирането и работата с платформи за управление на съдържание.

  “Искахме да направим този курс достъпен до по-голям брой деца, затова и сме благодарни за подкрепата на нашите партньори от First Online Solutions, Intercard Finance и PayBack. С тяхната помощ успяхме да организираме първата, но определено не и последна Лятна Ученическа IT Академия. Целта е да покажем началото на тези деца, за да се запалят и продължат да се развиват. Наистина бихме били много щастливи, ако един ден следващият голям StartUp, следващият Facebook бъде разработен от именно тези деца”, споделя един от създателите на ADVANCEACADEMY.bg Адрияна Митева.

  Този курс е за всички ученици с интерес към високите технологии, които искат да усвоят основите на уеб дизайна и програмирането.

  Обучението се провежда в изключително модерна учебна лаборатория, оборудвана с компютри Macbook Pro.

  Лектор е Петромир Пенчев, носител на различни награди от IT състезания и главен уеб дизайнер на футболен клуб “Лудогорец”.

  Ученическата академия започва на 11 юли. Записването официално приключва на 5 юли, но поради големия интерес местата най-вероятно ще бъдат запълнени много преди крайния срок.

  В ADVANCEACADEMY вече успешно стартираха курсовете IOS fundamentals, WEB Fundamentals Front-end и Quality Assurance – за начинаещи от всички възрасти, като голяма част от завършилите ще получат възможност за платен стаж във варненски ИТ компании.

  Повече информация на office@advanceacademy.bg и 088 999 0030

  1 коментар

  1. Кремена Петрова

   Здравейте!
   Интересува ме дали имате легни курсове ца деца 10-12г (4-6клас)?
   Поздрави,
   Кремена Петрова

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *