• Варна
  3°
  ясно небе
  Влажност: 44%
  Вятър: 7m/s SW
  Безплатен готварски курс за деца организират в Детския кът
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Детски кът Морска градина

  Всеки петък до края на лятото от 18:30ч.

  Детски кът – Варна започва всеки петък от 18:30ч. летен курс за деца готвачи. “МИНИ ШЕФ” е най-новата инициатива на парка за забавление на децата през летните месеци абсолютно безплатно.

  В рамките на час и половина всеки петък до края на лятото от 18:30ч. срещу езерцето с лодките Шеф Натали, ще представя здравословни блюда и храни от целия сват. Малките готвачи ще трябва да приготвят и изядат след това всичко което са сътворили. “Часовете по готварство”, както още ги наричат от управата на парка ще бъдат забавни, но и поучителни и образователни.

  Освен работа в група децата ще научат как се смесват различните вкусовете, ще развият кулинарните си заложби, ще разберат за различните видове храни и тяхното здравословно консумиране. Всички продукти за готварската работилница се подсигуряват от Детския кът – Варна. Единственото условия е децата да носят настроението си, желание да научат нещо интересно и да опитат нещо вкусно. Вход свободен, с предварително записване в занималнята на парка или на телефон 0897847020.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *