Varna
21°
ясно небе
Влажност: 40%
Вятър: 5m/s ESE
„На Нея с обич! Емил Димитров“ – впечатляваща хармония на музика, театър и кино
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Варна е първият град, на който спектакълът ще гостува на 22 юли, сцената на Летен театър

„На нея с обич! Емил Димитров“ – музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака своята публика в зала 1 на НДК, се готви за следващите си срещи с Нея – Публиката.

Варна е първият град, на който спектакълът ще гостува на 22 юли, сцената на Летен театър. Следващите сцени под открито небе са: Летен театър – Бургас (23 юли) и Античен театър – Пловдив (28 септември).

„На Нея с обич! Емил Димитров“  е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката!

АРТИСТЪТ

Той изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които и песните-химни „Моя страна, моя България“, „Ако си дал“ и „Писмо до мама“. Продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт в 60-те години на миналия век.
Той е Емил Димитров!

Na_neya

ЗНАЕТЕ ИМЕТО МУ, НО НЕ ПОЗНАВАТЕ ИСТОРИЯТА МУ

Това е спектакъл за последната мечта на Артиста – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика. „Всяка мечта заслужава живот!“, му казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!

МУЗИКАТА в СПЕКТАКЪЛА

В спектакъла, преплетени в историята и сами разказващи история, звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на „На Нея с обич! Емил Димитров“ имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо.
Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл бяха създадени под ръководството на доц. Христо Павлов. Сред тях са: „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“, „Вън вали“ и др.

С УЧАСТИЕТО НА:

В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев.
В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова.
Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав – Оркестър Симфониета София и бенд формация.

ХАРМОНИЯ НА МУЗИКА, ТЕАТЪР И КИНО

Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.

ТВОРЧЕСКИ ЕКИП

Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова от OXYMORON FACTORY. Великолепната сценична постановка на спектакъла е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видео дизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.
* Билетите за спектакъла могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Eventim и на касите на Дворец на културата и спорта – Варна.
* Официална страница на спектакъла във Facebook: EmilDimitrov.NaNeya
1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *