• Варна
  4°
  тъмни облаци
  Влажност: 69%
  Вятър: 7m/s NNE
  Обявиха конкурс за набиране на участници във „Варненска младежка медийна академия“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  received_10209549501486281

  Желаещите да се включат трябва да изпратят проект как биха промотирали концепцията „Варна – Европейска Младежка Столица“

  Сдружение „Варна – Европейска младежка Столица 2017“ обявява конкурс за набиране на участници във „Варненска младежка медийна академия“.

  Академията има за цел да обучи 30 души от Варна, България и Европа в младежка възраст (от 15 до 35 години).

  Желаещите да участват трябва да изпратят проект как биха промотирали концепцията „Варна – Европейска Младежка Столица“ до 12 юли 2017г. на адрес info@varna2017.bg. Кандидатурата може да включва: снимка; видео; маркетинг стратегия за брандиране на „Варна – Европейска Младежка Столица“; репортаж или PR стратегия. Всички творби трябва да са авторски. Задължително условие е владеенето на английски език, тъй като съществена част от преподаването ще бъде на английски език.

  Обучението ще бъде безплатно за преминалите успешно конкурса, като е включено настаняване в хотел на територията на община Варна с пълен пансион. То ще започне най-рано на 16-и юли и ще продължи най-малко 25 учебни часа, като ще се акцентира върху два основни модула. Курс „Журналистика” ще запознае участниците с очарователния свят на печатните и онлайн медии. Курс „Творческо писане” ще акцентира върху подобряване уменията за изразяване на участниците с помощта на писменото слово.

  Резултатите ще бъдат обявени на 14 юли 2017г. в уебсайта на Сдружение „Варна – Европейска Младежка Столица“ – https://varna2017.bg/bg. Кандидатурите на всички одобрени участници ще бъдат публикувани отново там.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *