Varna
28°
ясно небе
Влажност: 39%
Вятър: 4m/s N
Водещи фактори при покупка на климатик
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

1

В интервю с управителя на Деймос Корект Димитър Дамаскинов разговаряме за правилния избор на климатик.

– Г-н Дамаскинов, моля споделете, кое е водещото при покупка, когато Вашите клиенти избират климатик?

– Индивидуалният подход, с който подхождаме към всяка ситуация ни прави изключително гъвкави при намирането на най-добрите решения, съобразно нуждите на всеки клиент.

Почти 20 годишния опит на Деймос Корект превърна компанията ни в един от лидерите на варненския пазар и предпочитан партньор в областта на вентилацията и климатизацията на жилищни и административни сгради, хотели, търговски обекти, промишлени и складови помешения.

Инженерният състав на фирмата е около 30%, от целия персонал, а това е сериозно конкурентно предимство при работа и въвеждане на високотехнологични и иновативни решения, целящи максимална икономичност на разходите.

В крайна сметка това, от което се интересува всеки клиент, е ефективността – правилното съотношение между цена, качество и разход.

– А клиентското обслужване – консулт, монтаж, ремонт, гаранции?

– Разбира се, за клиента е важно да може да получи цялостно изпълнение, монтаж, ремонт, гаранционно и следгаранционно поддържане. Затова и изборът на коректен партньор е от първостепенна важност.

За нас е важно да създаваме комфортна среда. С помощта на собствения ни инженерен и проектантски екип подпомагаме клиентите си с идеи и професионални консултации. Предлагаме богата гама от компоненти за изграждане на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации, които произвеждаме в цха за въздуховоди, намиращ се в складово-производствената ни база, в гр. Аксаково. Спектърът на произвежданите елементи е доста широк и непрекъснато се разширява с помощта на поточните линии.

Извършваме проектантски, монтажни, сервизни услуги. Разполагаме със собствен транспорт и добре подготвени екипи за монтаж на инсталациите, и поддръжката им на територията на Варна и региона.

В последните години освен водещ оторизиран представител на климатичната марка GREE и Mitsubishi Heavy Ind., ние сме и главен вносител и дистрибутор на елементи за изграждане на вентилационни инсталации.

– Защо клиентът трябва да избере Деймос Корект?

– Защото се развиваме и обогатяваме своята продуктова гама всяка година. Стараем се да отговорим на всички очаквания и желания на нашите клиенти. Приспособяваме се, растем и намираме верния път вече 20 години.

В началото на месец май, т.г. отворихме нов шоурум, на бул. Христо Ботев 18 /сградата на Фулмакс, до магазин Макао/. Нашите специалисти ще консултират всеки интересуващ се. Ние можем да задоволим изискванията на всеки клиент, който търси висока ефективност, намаляване разходите за електроенергия, модели с ниски шумови характеристики или климатик, чиито дизайн може да се пригоди към конкретния интериор. Възползвайте се от актуалните ни летни промоции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *