Varna
19°
ниска облачност
Влажност: 82%
Вятър: 3m/s SE
120 деца и юноши напуснаха Спартак
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак 1918 Красимир Зафиров

В клуба имат малко повече от месец и половина до новите първенства, за да съберат таланти и школата да продължи да функционира пълноценно

Нов огромен проблем се появи пред „Спартак 1918”, след като 120 деца и юноши младша възраст на клуба решиха да последват своите освободени треньори от спартаклии в новия футболен клуб „Олимпик”.

Така на практика в „Спартак 1918” остават без отбори при децата и младшата възраст за новия сезон в регионалните първенства (бел.ред за старшата се знаеше, че няма да има такъв).

В клуба имат малко повече от месец и половина до новите първенства, за да съберат таланти и школата да продължи да функционира пълноценно.

В момента в школата на „Спартак 1918” има петима треньори – директорът Димитър Митов, Димитър Трендафилов, Стефан Дончев, Тодор Попов и Златин Михайлов. Последните двама бяха върнати на пожар, след като Свилен Иванов и Радомир Тодоров отказаха да започнат работа.

2 коментара

  1. о

    Трябва да си мазохист да си заведеш детето при някой от тия смешници! Разбиха си школата,тъпаци! Само крадци,интриганти и некадърници!

  2. o

    Трябва да си мазохист,да си заведеш детето при тези!Интриганти и мошеници,разбиха си школата!Нещстници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *