Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Спират движението на автомобили в центъра на Варна през уикенда
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

затворен път

Вижте кои улици и булеварди ще бъдат затворени събота и неделя

Във връзка с провеждане на концерт на MTV Presents Varna Beach ще бъде преустановено движението на автомобили по ул.„Вълноломна“ от 6:00ч. на 15-ти юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16-ти юли.

От 11ч. на 15-ти юли на до около 02.00 ч. на 16-ти юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).

При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул.„Цар Освободител“ от кръстовището с бул.„Княз Борис I“ до кръстовището с бул.„Приморски“.

Във връзка с провеждането на спортен празник „Живей активно“ и стартиране на шествие на 16-ти юли от 09:45 часа до приключване на мероприятието (около 10:30 часа), ще се преустанови движението на автомобили по бул. „Сливница“ – от кръстовището с бул. „Мария Луиза“ до кръстовището с бул. „Княз Борис I“; бул. „Княз Борис I“ – от кръстовището с бул. „Сливница“ до кръстовището с бул. „Цар Освободител“.

Междууниверситетска регата „Академика“ е ключово събитие на „Варна-Европейска младежка столица 2017“.

Проект „Ветроходна академия“ се реализира по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2017 г. към Министерството на младежта и спорта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *