• Варна
  -3°
  ясно небе
  Влажност: 73%
  Вятър: 2m/s NNW
  Черно море без шестима срещу Витоша Бистрица
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Представяне Черно море (24)

  Гонзо взема 16 футболиста за лагера в Добрич

  Треньорът на Черно море Георги Иванов определи групата за първия мач от новия сезон срещу Витоша Бистрица. В нея попаднаха 16 футболисти. Аут за съботния мач в Каварна са Орлин Старокин, Александър Цветков, Александър Александров, Витиня, Илиан Илиев и Ертан Томбак.

  Старокин, Цветков и Томбак изтърпяват наказания за картони от миналия сезон, а Александров и португалецът Витиня са с травми.

  В петък сутринта Черно море ще отпътува за Добрич, където ще бъде на лагер. В 18,45 часа е предвидена тренировка на стадион “Калиакра” в Каварна, която ще е последна преди двубоя с тима от Бистрица.

  Срещата между Черно море и Витоша е в събота от 18,45 часа в Каварна, а главен съдия на двубоя ще е Станислав Тодоров. Негови Асистенти ще са Мартин Димитров и Станимир Илков, а събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Валентин Железов. За четвърти рефер е назначен Илиян Капарашев, а съдийски наблюдател е Мартин Богдев.

  Групата на Черно море: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Мартин Костадинов, Стефан Станчев, Емил Янчев, Георги Илиев, Георги Божилов, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Николай Минков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма.

  1 коментар

  1. Сашо

   Тези ще ги бием и с 10 човека, мачкайте моряци!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *