Varna
30°
ясно небе
Влажност: 37%
Вятър: 7m/s W
Ето защо стадион “Тича” не получи разрешение от БФС да приеме мача на Черно море с Витоша
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Тича ремонт

Задължителните 72-часови комплексни изпитвания на новото осветление ще се проведат между 21 и 24 юли

Предвидените от енергоразпределителното дружество „Енерго Про“ дати за провеждане на задължителните 72-часови комплексни изпитвания на новото осветление на стадион “Тича” във Варна са между 21 и 24 юли.

Това е причината, поради която стадионът не е получил разрешение от БФС отборът на Черно море да приеме в първия кръг от новото първенство Витоша Бистрица във Варна.

Искането за определяне на дати за изпитванията е подадено в “Енерго Про” от ФК Черно море, като собственик на партидата, на 07.06.2017 г., но от енергоразпределителното дружество са определили като възможни за провеждане на изпитванията дати в края на юли.

При успешно протичане на пробите отборът на Черно море ще може да приеме на собствения си терен Дунав Русе в третия кръг от Първа лига, тъй като всички останали дейности по стадион “Тича” са приключили.

18 коментара

 1. Иван

  Стига сте говорили неистини!Днес 13.07.2017в 11.30ч. Кабелите от стълбовете стяха завити на земята около пилоните.Само двама събираха боклук.На други места за година вдигат стадион а ние нищо.Да не говорим че,табло за резултата така и не се монтира.Срам!

 2. Сашо

  Ами дано се случи, че Каварна не е домът на моряците и си искаме стадиона вече

 3. Варна

  пак нещо ни бъдалкат, нали видяхме състоянието на терена отгоре, не става за игра, има дупки места без трева, а на други е жълто увяхнала, калта около терена, камъните по трибуните, как да има лиценз…Не са поставили разпределителни табла до стълбовете, още имат работа, така че да не ни лъжат с тези небивалици наистина, писна ни от лъжи и неизпълнени обещания!

 4. Пачеко

  За всичко е виновен Пачков! Оставка!

 5. Моряк

  Бахти, бетер каменарските цигани ставаме,,,,

 6. Джинджифил Глухарчев

  Спрете да ходите в Каварна. Да си играят на празни трибуни

  • Тео

   Аз в Каварна няма да стъпя

 7. ЯМХ

  проблема е че футболистите и треньорският щаб най-малко имат вина! И аз съм за това да не се ходи в Каварна, но по този начин не се решава проблема, нито пък ще накривим шапката на ръководство което му е все тая къде играем!?

 8. Иван

  Закривай циганският отбор !!!Вашият роден дом е в Истанбул !!!

  • SS

   А твоя отбор кой беше и имате ли въобще стадион ?

  • Морето

   Каза бездомникът с каменарски корени .Сини гниди :)

  • Джинджифил Глухарчев

   Станбул е български град, няма от какво да се срамуваме. Български стан. Нещо друго да не разбираш

 9. аз

  Ми трябва да се тества осветлението, лиценз не се взема ей така. Важното е че нататък мачовете ще си ги играем във Варна.

 10. Пумпал Пърделис

  Вижте ламбите обаче!! Магически! Светнат ли веднъж ще контролират топката с квантово насочване само в противниковите мрежи! 2-0 Гооооол, 3-0 Гоооооооол 5-0 Гоооооооооол 10-0 Ибауми ви маааата гоооооооол Ай муряцииииииииииииии – вече съм на петата бира и малко се отплеснах

  • аз

   Е то не може като вас на Коритото с газови лампи.

 11. Живко/кюфтето/

  Даааааа и аз си мисля , че вината е на Пачков и на Бумбала също и на бай Недял :-)

 12. 1918

  Варна- утре, отворете си материалите от 17 юни 2016 . Там пише, че само 2-3 кръга ще се играе в Каварна. Вече почна новото първенство, а пак се играе в Каварна. Интересно какво ще ни изложите след две седмици. То се видя, че вашия благодетел Кр. Кралев говори само празни приказки. Ако не беше тъжно щеше да е смешно.

  • Моряка

   1918 отивай да си създаваш отбор че нямаш,не се занимавай с големите тимове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *