Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Grand Optics вече и във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Joy Optics

В разгара на лятото Grand Optics има удоволствието да ви покани в новооткрития си магазин в морската столица.

Оптиката се намира на бул. “Княз Борис I” № 8А и е един от най-модерните и добре заредени обекти от веригата. Mагазинът е  ориентиран към ценителите на лукса и се стреми да наложи един нов, най-висок стандарт в оптичното обслужване.

В него са представени най-актуалните колекции на всички световни марки очила – Maybach, Mykita, Chopard, Tom Ford, Roberto Cavalli, Ermengildo Zegna, Julbo, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Versace, Oakley, Swarovski, Ray Ban, Police и много други. При диоптричните стъкла – лидери ZEISS и ESSILOR, a при контактните лещи – пълната производствена гама лещи на Baush+Lomb, Cooper Vision и Аlcon (Ciba Vision).

В оптиката има обособен ZEISS Center, оборудван с най-новите технологии и техники за измерване от Carl Zeiss. С помощта на уникалния i.Profiler® plus специалистите от ZEISS Center създават прецизен очен профил и индивидуална оптична карта на всяко око. Чрез уреда се определя как очите реагират на променящите се светлинни условия и какви са истинските зрителни дефицити, като се взима под внимание факта, че нито едно око не е идеално сферично и ретината не е напълно гладка.

Посредством i.Profiler® plus и патентованата от ZEISS технология iScription вашите данни се трансформират във високопрецизни, изработени индивидуално за вас диоптрични стъкла.

Разгледайте последните модни колекции слънчеви и диоптрични очила, насладете се на приятно обслужване и огромен избор!

Адрес
Варна
бул. “Княз Борис I” № 8А
Тел.: 0884/202089

Работно време
Понеделник – неделя: 10:00 – 21:00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *