Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Динозаври в Морската (снимки)
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

дино2Уникалната изложба „Живите динозаври“ бе официално открита в сряда в Морската градина, под Пантеона. Динозаврите ще гостуват във Варна до 3 септември.

Експозицията пристигна във Варна с 4 камиона, а за построяването й бяха необходими около 20 човека дневно. Цялостното изграждане и подредба на експонатите бе финализирано в рамките на 5 денонощия. Изложбата отвори врати на 10-ти юли и от ден първи се радва на огромен интерес сред жителите и гостите на морската столица.

„Живите динозаври“ е уникална разходка в света на динозаврите, сред 24 вида движещи се макета на праисторическите животни в реални размери. Експозицията е реализирана с изключителен подход към детайла и впечатлява с реализма на изработка на макетите, както и с интерактивните възможности на всеки един от динозаврите.

Събитието е част от програмата „Варна – Европейска младежка столица” 2017 и се реализира с подкрепата на Община Варна.
Билетите са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10 ч. до 22 ч. и е разположена непосредствено зад Пантеонът в морската градина.

дино1 дино5

Allosaurus-fragilis Carnotaurus

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *