• Варна
  12°
  тъмни облаци
  Влажност: 37%
  Вятър: 6m/s SW
  Откриха нова спортна площадка в ОУ „Ангел Кънчев“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Откриха нова спортна площадка в ОУ „Ангел Кънчев“-DSC_0996

  Базата е разположена в двора на училището и предлага игрища за футбол, баскетбол и модерна фитнес зона (снимки)

  Нова спортна площадка откриха днес кметът на Варна Иван Портних и Марионела Николова, директор на ОУ “Ангел Кънчев”. Базата е разположена в двора на училището и предлага игрища за футбол, баскетбол и модерна фитнес зона.

  Откриха нова спортна площадка в ОУ „Ангел Кънчев“-DSC_0979“Радвам се, че над 1000-та възпитаници на училището вече имат съвременни условия за спорт. Тази площадка е пилотна за града и първа от програмата ни за обновяване на спортната база във варненските училища. След като изградихме 230 детски площадки на територията на целия град, сега работим за създаване на условия за спорт на малки и големи в дворовете на още 9 учебни заведени. Чудесно е, че базата вече се ползва активно от учениците и от хората, живеещи в района”, каза кметът.

  Откриха нова спортна площадка в ОУ „Ангел Кънчев“-DSC_0916Марионела Николова благодари за новата придобивка и призова спортната площадка да бъде пазена. Съоръжението е осветено през нощта, поставено е и видеонаблюдение. Зоната отговаря на всички действащи нормативни изисквания за безопасност. На откриването присъстваха Христо Иванов, зам.-кмет, Лилия Христова, директор на дирекция „Образование и младежки дейности“, Кристиян Димитров, директор на дирекция “Спорт”, учители и деца.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg