Varna
25°
ясно небе
Влажност: 53%
Вятър: 5m/s W
Нощна разходка в залива с ветрохода „Калиакра“ за празника на Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Калиакра

Зарята ще може да се наблюдава от борда на символа на българското ветроходство, който ще е позициониран във Варненския залив

На 15 август, символът на българското ветроходство ще поднесе поредния подарък на гостите и гражданите на Варна – нощна разходка в залива на града.

В продължение на един час, от 23.00 ч. до 24.00 ч. пътниците ще имат възможност да преживеят по уникален начин кулминацията на вечерта – празничните фойерверки, които ще осветят небето. Зарята ще може да се наблюдава от борда на кораба, който ще е позициониран във Варненския залив.

Предварителна заявка за нощната разходка в залива може да се направи на адрес: stvkaliakra@bmtc.bg, ssavov@bmtc.bg или на телефони: 052/ 380 514 и 052/ 380 576. Цената е 30 лв. на човек. Билети могат да се закупят и директно на кораба след 21.00 часа на 15 август, непосредствено преди отплаване.

В празничната вечер, екипажът на баркентината ще очаква всички на кея на новата пешеходна зона на Пристанище Варна, откъдето ще става качване на пасажерите на борда на кораба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *