Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Радио Варна кани в открито студио за празника
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Как се “случва” живият ефир слушателите ще могат да видят и он лайн

В Деня на Варна – 15 август, програмата на Радио Варна от 8 до 14 часа ще се излъчва от открито студио на бул. „Приморски“ 22.

Водещ на сутрешния блок „Новият ден“ е Нина Милошевич. Нейни гости след 8 ч. ще бъдат две семейства със сериозен принос към варненското „днес“.  Ветроходецът и музикантът с фамилия Дипчиков – Иван и Христо, и именичката Мария Чиприянова и дъщеря й Филипа Филипова ще бъдат първите събеседници в откритото ни студио. Очаквайте още софиянец, оценил красотата, ума и таланта на варненка – диригентът Мартин Пантелеев и съпругата му Лида Пантелеева… Нещо повече – вечерта Маестрото ще дирижира концерта на площад „Независимост“.

След 9 ч. очаквайте закуска “по варненски” в репортажа на Сияна Спиридонова и сладки арменски истории от Варненския залив, разказани от Ванухи Аракелян – председател на Апелативния съд.

Минутите от 11 до 12 ч. във вторник си остават запазени за слушателите. Предаването „В ефир сте!“ също ще се излъчва от откритото студио на Радио Варна. Водещият Атанас Илиев Ви очаква с Вашите истории за нашата Варна. Ще можете да разкажете и по телефона, и на живо за Вашия празничен ден, за града, за интересните Ви срещи в него и с него. Очаквайте преки включвания на репортерския ни екип от Катедралата, където е тържествената литургия; още – от Морската градина – сцена на много от проявите днес, от любимите ни места за срещи, разходки, целувки…

Музикалното предаване „Jam Session“ (12.30 – 14.00 ч.) също ще се излъчва от откритото студио на Радио Варна. Кристиян Неделчев и Добромир Мързов са водещите в празничния ден. Музикантите, които ще гостуват, можете да слушате и в ефира на Радио Варна, но можете да ги аплодирате и на живо…

Ако нямате възможност да дойдете до бул. „Приморски“ 22 ще видите как се „случва радиото“ във Facebook профила на медията или в този в YouTube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *