Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Звезди пеят “Заедно за Митьо” в Летния театър днес
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Колеги подкрепят варненския музикант след пожар

На 16 август в Летен театър, Варна, рамо до рамо на сцената ще застанат Иван Лечев и Константин Цеков от ФСБ, “Легендите”, D2, Любо Киров, Митко Кърнев, Стенли, Звездомир Керемидчиев – Звезди, Нелко Коларов, Васил Петров, Константин Марков, варненската група “Бумеранг” и други.

Благотворителният концерт е в подкрепа на известния варненски музикант Димитър Димитров – Митьо. В началото на тази година при пожар в дома му загива неговата сестра. До основи изгаря и крайбрежното заведение от което се издържа.

Навремето той е свирил дори с ФСБ и повечето музиканти, които ще вземат участие в концерта са негови приятели. Участието на всички изпълнители е безвъзмездно.
Ще прозвучат най-големите български рок и поп хитове за последните 40 години.

20840422_10214155311067873_1319308312_n

Водещ на събитието ще бъде Христо Димитров – Тито.

Концертът започва в 20:30 часа, а цената на билетите е 20 лв. Билети можете да закупите в мрежата на Eventim.bg и касата на Летен театър.

Всички приходи от концерта ще бъдат дарени на Димитър Димитров – Митьо, за да възстанови легендарното заведение “Глобус”, на плаж Кабакум, Варна. Любимо място на много варненци и български музиканти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *