Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Преди да умра, аз искам…
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

stenata

 

От днес и Варна има своя Стена на желанията

Световният проект “Beforе I die…….” (“Преди да умра…”) стигна и до Варна. Точно в 18 часа днес върху оградата на “Дупката” на бул. “Княз Борис I” ще е готов за послания и родният вариант на Стената на желанията.

Проектът “Before i die……. ” е експеримент на Джеймс Рийвас и Канди Чанг. Двамата превръщат в реалност изследване на Станфордския университет, който трябвало да провери дали наистина вербализираните ни желания и мисли придобиват рефлексивност, която спомага за реализирането им. Същото изследване показва и спомага за получаването и на по-голяма яснота при разпознаване на приоритетите в живота ни.

images (1)Експериментът бързо става глобален. Наречен „Стената”, тъй като представлява точно това: една стена, на която хората оставят посланията си, написани с тебешир. Към днешна дата е реализиран в седемдесет и шест държави в цял свят. Посланията са на 38 езика, написани върху 2200 стени.

Най-често срещаните послания са: любов, работа, семейство, пътешествие, здраве, комуникация и духовност. Авторите на проекта са издали книга – “Да се научим да умрем във…..”, разпространена в цял свят.

Във Варна проектът е изпълнен от Елизабет Кавафян и Стоян Марков.

 

Не пренебрегвайте и модните си желания с мъжки часовници от Trendhim

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *