Varna
30°
ясно небе
Влажност: 37%
Вятър: 7m/s W
Шест пожара гасиха огнеборците за ден във Варненско
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Пожар в МБАЛ Св. Анна (1)

Шест пожара гасиха огнеборците във Варненско за ден. Ето какво съобщават за инцидентите от полицията:

На 01.09. т.г., около 08:00 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. «Рено», намиращ се на пътя Въглен – Варна. Няма пострадали хора. Причината за пожара ПТП. Изгорял е двигателен отсек на автомобила.

На 01.09. т.г., около 16:30 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се в жилищна сграда на ул. «Искър». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е неправилно боравене с открит огън. Унищожено е таблото, опушени са 3 кв. м стени.

На 01.09. т.г., около 16:45 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се на ул. «Стефан Караджа» в Провадия. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност на електрически уред. Унищожени са мебели, техника, опушени са 50 кв. м. стени.

На 01.09. т.г., около 17:35 часа, е получен сигнал за пожар в бали фураж, намиращи се в двора на къща в Дългопол. Няма пострадали хора. Причината за пожара е детска игра. Изгорели са 18 бали фураж.

На 01.09. т.г., около 21:00 часа, е получен сигнал за пожар в барака, намираща се в гр. Варна, на ул. «Княз Черкаски». Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Изгорял е 1 кв. м. ПВЦ дограма.

На 01.09. т.г., около 21:10 часа, е получен сигнал за пожар в двора на къща, намираща се в гр. Варна, на ул. «Стоян Заимов». Няма пострадали хора. Причината за пожара са огневи дейности. Изгорели са 2 кв. м. дървена дограма.

– 17 са регистрираните пожари без преки материални щети през посочения период – в сухи треви, храсти; в отпадъци и в метален контейнер; в комбайн, заради забравено ядене, заради забравен включен фритюрник;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *