Varna
30°
ясно небе
Влажност: 37%
Вятър: 7m/s W
“Соколите” обединяват усилия за каузата Спартак Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

IMG_1176

Представители на всички поколения спартаклии, ултраси от различни фракции, ветерани, футболисти, деца и юноши от ДЮШ, техните родители, както и деятели и спортисти от СК ЖСК-Спартак се събират на 16 септември от 18:30 часа на ст. “Спартак”

Феновете на Спартак разпространиха декларация, с която призовават всички спартаклии да се обединят заради каузата на клуба – връщане на собствеността на Спартак върху неговите имоти и земи.

Ултрасите канят привърженици, ветерани, бивши футболист и деятели на Спартак на стадион „Спартак” на 16 септеврри (събота) от 18,30 часа, за да може всички заедно да изгладят противоречията помежду си през последните години и единни да продължат борбата.

Въпросът със земите на Спартак, които в момента са собственост на Спортен комплекс „Спартак” АД срещу договор, ще бъде разгледан най-рано на сесията на ОбС през втората половина на септември. Привържениците и всички, които желаят доброто на Спартак, са категорични, че този договор унищожава клуба и единственото правилно решение е ОбС да го прекрати и да възстанови земята като общинска собственост с право на ползване от клуба.

Ето какво пише в декларацията:

Синьо-бели привърженици и приятели! Това, което показахме на 28-ми август, върна надеждата в много хора, че спартаклийската общност е жива, въпреки 7-годишните опити клубът ни да бъде унищожен!

Излишно е да споменаваме, че много малко отбори в България биха съхранили духа на своите привърженици след толкова много години на умишлено предизвикани агония, фалити, разединение между феновете, позорни страници в историята и предателства.

На 99-та годишнина на клуба, дадохме ясен сигнал на гробокопачите на Спартак и властите във Варна, че борбата за справедливост оттук нататък ще бъде още по-безкомпромисна и яростна, защото няма да допуснем да посрещнем 100 годишния юбилей със стадион и тренировъчна база в ръцете на селски тарикати и измамници, нямащи нищо общо с футбола и спорта на града ни.

Затова, каним представители на всички поколения спартаклии, ултраси от различни фракции, ветерани, футболисти, деца и юноши от ДЮШ, техните родители, както и деятели и спортисти от СК ЖСК-Спартак на 16 септември от 18:30 часа на ст. “Спартак”.

Нека всички заедно си стиснем ръцете, да изгладим различията помежду ни през годините в името на общата кауза. Този жест нека бъде ясен сигнал към варненските общински съветници и кмета на града, преди предстоящата общинска сесия в края на септември.

1 коментар

  1. Гриша Ганчев педерас педерас

    З-А-К-Р-И-В-А-Й !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *