Varna
19°
ясно небе
Влажност: 52%
Вятър: 5m/s NW
Детският кът във Варна организира голям празник за края на лятната ваканция
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Детски кът Морска градина

Входът за събитието е свободен

По случай последния ден от лятната ваканция, Детски кът – Варна /Морска градина/ организира голям празник, на който са поканени всички деца на Варна.

Събитието ще започне точно в 11:30 пред езерцето с лодките в парка. Специален гост ще бъде фокусника Арсен. Той ще демонстрира най-новите си фокуси, който е събрал от многобройните си посещения по света. Зайчета, гълъби, катерички ще изчезват и ще се появяват из под ръцете на големия маг. Арсен ще изпълни и запазения си номер – говорещото радио.

В 12 ч. ще започне конкурса за детска рисунка на асфалт или с пастели на блокче А4. Всеки участник ще получи талони за безплатни игра в Детски кът-Варна по атракционните. Участниците ще бъдат разделени на няколко възрастови групи: до 5 години, от 5г. до 8г., от 8г. до 11г., от 11г. до 15г. и 15 +. Участниците ще имат 30 минути да притворят в рисунка идеите си за „МОЯ ПАРК ЗА ИГРА”. Специално жури ще оцени рисунките и в 17:00ч. раздаде награди на най-добрите! Многобройните наградите са подсигурени от Детски кът – Варна.

Награждаването ще се извърши в 17:00ч. като организаторите обявяват единствено условие: Участник който не присъства на награждаването, губи наградата си и тя отива в следващия събрал най-много точки според журито. През целия 14 септември в Детски кът- Варна организира много игри и забавления за варненчетата който искат да изпратят последния ден от ваканцията.

Входът за събитието е свободен. Детски кът- Варна е подсигурил и материалите за рисуване за всички деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *