Varna
25°
ясно небе
Влажност: 53%
Вятър: 5m/s W
Казусът “Спартак” вече на национално ниво
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак -фенове (13)

Следващата спирка на привържениците на Спартак Варна по пътя на борбата за справедливост следващите дни в е в София (видео)

Казусът със схемата за скрита приватизация на общински имоти, засягащи стадиона и тренировъчната база на футболния Спартак Варна вече е обект и на националните телевизии.След като през изминалите дни той влезе в обектива на Диема, вчера в предаването на “Ултраспорт” на телевизия Евроком беше отделена голяма част по проблема на футболна Варна.

Следващата спирка на привържениците на Спартак Варна по пътя на борбата за справедливост следващите дни в е в София, където те ще обиколят всички големии медии, ще имат поредна среща с министъра на спорта Красен Кралев и ще се опитат и за такава с министър-председателя Бойко Борисов.

“Ако трябва, ще направим и протестна акция пред парламента. Вече нищо не може да ни спре!” – заявиха феновете. Поместваме и видео от снощното предаване по телевизия Евроком, с участието на бившия футболист на Спартак Иво Георгиев и представителя на ултрасите Стефан Калименов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *