Varna
25°
гръмотевична буря със слаб дъжд
Влажност: 61%
Вятър: 7m/s N
Стартира втора сесия за подаване на проекти по ключово направление „Варна на картата”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

received_10210072035229298

Крайният срок за приемането на проектните предложения е 19 септември 2017г. /до 23:59 ч.

Открита е нова процедура за подаване на проектни предложения по ключово направление „Варна на картата“ от програма „Варна – Европейска младежка столица 2107”. Крайният срок за приемането на проектните предложения е 19 септември 2017г. /до 23:59 ч./

Ключово направление „Варна на картата“ има за цел международното позициониране на града ни чрез изграждане на устойчиви партньорства и сътрудничество с европейските институции. Това може да стане като: събития от програмата „Варна – Европейска младежка столица 2017“ „излязат“ от България, за да обхванат цяла Европа; се засилят партньорствата между организации, младежи и неформални групи от Варна и бивши и бъдещи ЕМС и побратимени градове; се създаде и обучи мрежа от “посланици” на Варна в други Европейски градове; се представят проекти, които са част от програмата на „Варна – Европейска младежка столица 2017“ в международни изложения, конференции, състезания и хакатони и др.

Повече информация за това ключово направление може да бъде открита в насоките за кандидатстване, достъпни на онлайн платформата за подаване на проектни предложения – https://organisation.varna2017.bg/bg

Документи могат да бъдат подадени и в офиса на Сдружение „Варна – Европейска младежка столица”, който се намира на бул. „Цар Освободител” №27, в сградата на Младежки дом, стая 7.

Информационна среща по ключово направление „Варна на картата“ ще се проведе на 15.09.2017 г. /петък / от 17 часа в зала 17 на Младежки дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *