Varna
24°
ясно небе
Влажност: 64%
Вятър: 7m/s SE
Работата по строежа на стадион “Варна” е възстановена
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

00(64)_638x960

Работата по строежа на стадион “Варна” бе възстановена. Това съобщават от групата във фейсбук, посветена на следенето на изграждането на съоръжението – https://www.facebook.com/groups/StadionVarna/.

Модерният стадион трябва да бъде изграден до края на 2018 г., според обещанията на представители на общината.

Наскоро обаче работата бе спряла, а сега отново е възстановена.

big_01d9c

10 коментара

 1. Родриго

  Знаех си, че този път са се захванали здраво за строежа на стадиона и няма да има мърдане, въпреки безбройните глупости, които се изписаха в нета.

 2. РЕО

  Работата беше спряла,защото трябваше да направят Кауфланд-а до стадиона. Всички работници бяха препратени там. Сега се завръщат, ще ги понатиснат малко и нещата ще станат !

 3. Varna

  С каква цел го правят тоя стадион? Съгласен съм, че имаме нужда от такъв, но какви мероприятия ще приема? За Черно Море ли е или евентуално, ако и Спартак се съживи, ще го делят, както преди време? Малко яснота трябва…

  • Варна

   За много мероприятия. Повече зрители ще идват на мачовете на Черно море, защото всеки предпочита новото, удобното и модерното. Националните отбори ще могат да играят мачовете си не само на Васил Левски и на още 1 стадион, а ще имат възможност да играят и на модерен стадион. През лятото знаем каква туристическа дестинация е Варна и стадионът ще се ползва за концерти, така че има голям смисъл от този стадион.

 4. Юли

  Те тим го съроят 10 години…но няма да го построят..

  • ру

   Ще стане, ще стане… Рим не е построен за един ден

 5. Хан Крум

  Верваш ли си….да не се появи друг по-важен обект?! До окръжна б-ца започват ” Лидл”

 6. фен

  абсурдно е заради Кауфланд да са се спрели строежа на стадиона, несериозно е, това не е фирма Бай Драган, това е сериозна компания като Планекс

 7. Кореняк

  БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!!!!! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОБЩИНАТА, КОЯТО В МОМЕНТА ИЗВЪРШВА СТРОЕЖА, ТО ТЕМПОВЕТЕ СА СРАВНИТЕЛНО ДОБРИ.
  НО КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ И СЕ ОПРЕ ДО ТИМАДЖИИТЕ, ТО СТАДИОНА МОГАТ ДА ГО ЗАВЪРШАТ НЯКЪДЕ КЪМ 3000 ГОДИНА!!!!!

  • Фико

   Кучетата си лаят! Като зрител от първа линия да ти кажа, че се работи и сроковете са абсолютно реалистични да го завършат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *