Varna
18°
ясно небе
Влажност: 82%
Вятър: 3m/s NE
Черно море поднови тренировки без 11 футболисти
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

тренировка (2)

Мариян Огнянов минава резонанс

След двудневна почивка, отборът на Черно море поднови тренировки. В днешното занимание на стадион “Младост” в морската столица взеха участие едва 12 футболисти.

тренировка (3)“Моряците” имат седем национали в различни гарнитури – Александър Цветков е с представителния ни тим за мачовете с Франция и Люксембург, а Мартин Костадинов е с младежкия национален отбор. При 19-годишните “лъвове” са Иван Дюлгеров, Ертан Томбак и Емил Янчев. Със 17-годишните национали пък са Мартин Минчев и Иван Дичевски.

тренировка (1)С отбора не тренират Ондрей Сукуп и Сукуна, които получиха по-дълга почивка от треньорското ръководство. Очаква се двамата да се завърнат във Варна в четвъртък. Мариян Огнянов пък е с болки в коляното и утре сутринта ще премине резонанс.

тренировка (4)От утре с тима ще започне занимания и вратарят Евгений Боровик, който днес тренира по индивидуална програма. Стражът остана на резервната скамейка за мача с Левски заради вирус.

тренировка (5)

1 коментар

  1. фен

    задължително турнир по джитбол, тъй като няма да играят контроли поради натоварения календар който предсто – сряда-събота, след разгорма на аутсайдера за Купата – Монтана ни предстоят и там срещи, така че по-добре да си джиткаме джитбола, футболът ни е много ясен, имаме и 20 национали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *