Varna
18°
ясно небе
Влажност: 77%
Вятър: 2m/s ENE
Трио “моряци” в лазарета
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

тренировка (1)

Служител по поддръжката на стадион “Младост” навършва 77 години днес

Отборът на Черно море се готви на пълни обороти в намален състав. Днес “моряците” проведоха тежка тренировка на стадион “Младост” във Варна, която продължи 90 минути.

тренировка (2)В заниманието се включи стражът Евгений Боровик, който вчера тренира по индивидуална програма. С възпалена връзка на коляното е Цветелин Чунчуков. Нападателят е усетил болка на тренировката вчера и от днес е с обездвижваща шина. На облекчен режим пък се готви Сукуна, който пропусна мача с Левски заради травма. Нападателят се завърна от Франция снощи и днес въртя обиколки на стадиона.

тренировка (3)Тази сутрин Мариян Огнянов мина резонанс, който ще покаже какво точно е състоянието му. Огнянов бе с болки в коляното и вчера също не тренира.

тренировка (6)Преди днешната тренировка човекът, който отговаря за поддръжката на стадион “Младост”, почерпи футболистите и спортно-техническия щаб на “моряците”. Венцислав Ничков, който 17 години работи в ПФК Черно море и СК Черно море, навършва 77 лазарника днес.

тренировка (5)

тренировка (4)

6 коментара

 1. фен

  Повреме на паузата ще наблегнем на култа към Час Пик, за това няма да залагаме на контроли, тъй като футболистите няма да са достатъчно свежи, вместо това ще заложим на стратегически тренировки по джитбол!

  • Джинджифил Глухарчев

   Aз ако бях щях да заложа на наливната бира , понеже времето вече не е за мастика

 2. Луканката

  Според мен се готвят “много здраво” за Лудогорец! А Луканката им показва невиждани тактически приоми. Ще се хвърлим здраво за 0-0 и в 90-та минута ще паднем!

  • фен

   възможно е тренировките да ги е променил от джитбол на нулабол

 3. Руни

  Идват тука да се лекуват не да играят, тарикати .

 4. fiko

  Ей голямо плюнчене. Първо дайте време на Луканов да се осъзнае, после нареждайте. Нещо не се сещам на Гонзо да скачахте така, а той още първия път като влезе в Морето се доказа като неспособен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *