Varna
25°
ясно небе
Влажност: 69%
Черно море тества Антон Огнянов
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

0-02-05-70c202af04fcdc7bd6dc19d54d6e26cd38dcfa8fe30b86897f0716e735bff31f_full

Бившият играч на Левски, Берое и Дунав направи днес първа тренировка с варненци

Фланговият футболист Антон Огнянов се присъедини към отбора на Черно море. Крилото ще изкара пробен период при “моряците”, след който спортно-техническият щаб ще прецени дали футболистът ще подпише договор с клуба.

Треньорът Емануел Луканов иска да види в какво физическо състояние е 29-годишният Огнянов преди да бъде привлечен в състава на Черно море.

Бившият играч на Левски, Берое и Дунав направи днес първа тренировка с варненци.

13 коментара

 1. Луканка

  Айде поредния изгонен или ненужен идва в приюта Черно Море!

 2. Mиро

  Кандидат за лечение

 3. Моряк

  Да ва шибам в капацитетите.На всяка статия за Морето храчите ве мамка ви и боклуци.

  • Джинджифил Глухарчев

   Е какво да прайми Ве да са радваме че Гонзо избяга и че сме на седмо място ли ?

 4. Гриша Ганчев педерас педерас

  Този е идеален за новата концепция на клуба. Треньор – физкултурник, играчи – изгонени отвсякъде некъдърници или пенсионери.

 5. Джинджифил Глухарчев

  Аз викам да тестваме тимаджийте . Щото всяка година давали по 5 милиона за Черно море и после отбора им бил длъжник. ТИМ са винаги с власта и никога няма да се опънат на Кухата лейка(Бойко Борисов), затова ще сме подлоги на Говедата и на всеки който може да им прати данъчни проверки за какво ли не .

  • Fiko

   Аз не съм разбрал да претендират, че някой им е длъжник. И между другото можеш да почетеш за издръжката на отбора и пак да си помислиш дали не наливат пари в него. Приходите са значително по-малко от разходите, от къде идват? Да не вадиш ти от джоба си и да съм изтървал.

 6. фен

  Ами то само заплатите на футболисти, треньори, персонал са около 120 хиляди на месец, това прави на години милион и половина, разходи за пътувания, лагери и разни други, едно 2 милиона и половина на година. Да сложим че печелят и от билети и реклама чрез клуба, избиват поне разходите за пътуванията и лагерите, чак 5 милиона не харчат, но към 2 милиона са им разходите, останалото е за пред НАП, че дават лични 5 милиона. Все пак е трудно в днешно време да намериш човек който ще дава всяка година по 2 милиона лични без възвръщаемост за футбол. Домуса започна на шега в Лудогорец, даваше лудо пари първата година, обаче след тпва всички изби и от години не харчи негови лично пари, направи успешен бизнес проект чрез футбола!

 7. Гриша Ганчев педерас педерас

  Между Черно Море и Лудогорец разликата е както между Домусчиев и ТИМ. В проекта на Домусчиев винаги е имало истински треньор, а не даскал по физкултура. Петев ли, Стоев ли и основно Дермеджиев разбира се са доказани и добри специалисти, докато ние тука учихме на треньорство кой ли не – Илиан, Спасов, Ясен Петров, Гонзо и баш бездарниците Прическата, Генов, Зафиров и сега Луканката Емо. Някой ще кажа ама Спасов…айде да сравним Спасовите резултати с тези на Дерменджиев? На Колето (също физкултурник) съпоставени с техните даже и нищожни не са, присмехулни, никакви резултати. Домуза или Агата е профи, знаеше какво му трябва – добър треньор, добър изпълнителен директор – Петричев да работи по втория начин (не като заспалите Маринов и Шабан). добри играчи – не само алкохолици, пенсиониери и свободни агенти и разбира се – инфраструктура! Докато направим една трева тук, Домуз построи 2 трибуни плюс кампуса си. Е, няма как да няма резултати там и няма как да има резултати тук.

  • фен

   Петев и Дерменджиев си бяха баш даскали по физическо, които се учеха за треньорство в Лудогорец

   • МОЦИ МАМАТА

    Човека си е фен на Домуса и си мисли че като вика за отбор без един българин в него, по някакъв начин подкрепа български отбор. Най-лесно е да си купиш 20 чужди готови ошлайфани футболиста и после да хвалиш треньора че бил много велик. Моряците може да са всякакви ама имат чудесна школа и развиват таланти.

   • Гриша Ганчев педерас педерас

    Пълни глупости! Дерменджиев беше мозъка на всички трньори в Литекс още, когато Домусчиев го взе в Лудогорец. Баш той учеше и Стоев, и Петев, просто го мислеха за помощник и не му даваха шанс. И общо казано е 1000 нива над нашия физкултурник Спасов, то той направи Лудогорец отбор.

 8. моряк

  Лайнари смотани!!!!Не сте МОРЯЦИ педераси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *